Στα πέναλτι η Μπράιτον, με Mάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά!

Gazzetta team
Στα πέναλτι η Μπράιτον, με Mάντσεστερ Σίτι στα ημιτελικά!

bet365

H Μπράιτον έκανε εντυπωσιακή ανατροπή, πήρε την πρόκριση στα πέναλτι (5-4) εις βάρος της Μίλγουολ και στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας θα παίξει με τη Σίτι.

Απίθανη πρόκριση για την Μπράιτον στο «Den», αφού στα πέναλτι έριξε τη Μίλγουολ στο καναβάτσο και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Μπορεί οι Λονδρέζοι να ήταν μπροστά στο σκορ με δυο τέρματα μέχρι το 88', αλλά οι Γλάροι με την αντεπίθεσή τους πήραν αυτό που ήθελαν. Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ με τον Πιρς στο 70', ενώ στο 79' ο Ο'Μπράιαν πέτυχε το 2-0. Στο 88' ο Λοκάντια πέτυχε το 2-1, ενώ στις καθυστερήσεις ο γκολκίπερ, Μάρτιν κρέμασε την ομάδα του στο σουτ του Μαρτς! Στα πέναλτι οι Γλάροι έχασαν το πρώτο με τον Μάρεϊ, αλλά σκόραραν στα πέντε επόμενα και επικράτησαν με 5-4. Είναι η δεύτερη φορά έπειτα το 1983 που η Μπράιτον βρέθηκε στα ημιτελικά του FA Cup.

Με Σίτι στα ημιτελικά
Η κλήρωση πάντως δεν χαμογέλασε, αφού η Μπράιτον θα βρει απέναντι της τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η Γουότφορντ θα παίξει με την Γουλβς. Τα ματς θα διεξαχθούν στο Γουέμπλεϊ (6-7/4).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα