Στη λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης ο Στέρλινγκ ενόψει καλοκαιριού

Gazzetta team
Στη λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης ο Στέρλινγκ ενόψει καλοκαιριού

bet365

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ είναι ένας από τους παίκτες που αρέσουν στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία το καλοκαίρι αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντική ενίσχυση του ρόστερ.

Ήδη τα ονόματα που ακούγονται ως μεταγραφικοί στόχοι της Ρεάλ ενόψει καλοκαιριού είναι αρκετά με κυριότερο αυτό του Εντέν Αζάρ, ο οποίος σε όλες τις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους αποτελούσε τον παίκτη που συνδέθηκε στον μεγαλύτερο βαθμό σε σχέση με κάθε άλλον με τους «Μερένγκες».

Το νέο όνομα που φέρεται να υπάρχει ψηλά στη λίστα του Ζινεντίν Ζιντάν για το καλοκαίρι είναι αυτό του Ραχίμ Στέρλινγκ, για τον οποίο η Ρεάλ είχε ρωτήσει σχετικά με τη διαθεσιμότητά του και το περασμένο καλοκαίρι.

Σύμφωνα με τη Mirror, η Ρεάλ εξετάζει σοβαρά τον 24χρονο Άγγλο μεσοεπιθετικό των Πολιτών, αν και όπως τονίζεται, η απόκτησή του δεν θα είναι καθόλου εύκολη υπόθεση για τους Μαδριλένους. Όχι μόνο για το ποσό που θα απαιτήσει η Σίτι, αλλά και για τα χρήματα που θα ζητήσει ο ίδιος, με τον Στέρλινγκ να δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2023 στους Πολίτες, λαμβάνοντας 18 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα