Χτυπήθηκε και από steward ο Γκρίλις στο «St. Andrew's»! (vid)

Χτυπήθηκε και από steward ο Γκρίλις στο «St. Andrew's»! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Χτυπήθηκε και από steward ο Γκρίλις στο «St. Andrew's»! (vid)

bet365

Η συγκεκριμένη στιγμή πέρασε απαρατήρητη πάνω στον χαμό και στην ένταση των πανηγυρισμών του γκολ που πέτυχε ο Τζακ Γκρίλις, ωστόσο, ο Άγγλος αστέρας της Άστον Βίλα, μετά τη γροθιά του οπαδού, δέχθηκε επίθεση και από steward στο γήπεδο!

Ο Γκρίλις, ήταν εκείνος που έγινε στόχος του ανεγκέφαλου φίλου της Μπέρμιγχαμ, ο οποίος εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και τον χτύπησε πισώπλατα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί άμεσα και πλέον να κινδυνεύει να μην ξαναμπεί ποτέ στη ζωή του στο γήπεδο.

Ο Άγγλος άσος συνέχισε το ματς, σκόραρε και χάρισε στην Άστον Βίλα τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι των Μίντλαντς στο «St.Andrew's», ωστόσο, δέχθηκε και δεύτερη επίθεση που... πέρασε απαρατήρητη!

Πάνω στον χαμό στην εξέδρα των φιλοξενούμενων στους πανηγυρισμούς για το 1-0, ένας εκ των ανδρών ασφαλείας και μάλιστα μεγάλος σε ηλικία, φαίνεται να τραβάει τον Γκρίλις και να τον χτυπάει με το γόνατο χαμηλά στα πόδια!

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα