Ο Μαρινάκης θα δει πρώτη φορά ματς της Φόρεστ στο City Ground

Ο Μαρινάκης θα δει πρώτη φορά ματς της Φόρεστ στο City Ground

Ο Μαρινάκης θα δει πρώτη φορά ματς της Φόρεστ στο City Ground

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πρόκειται να παρακολουθήσει για πρώτη φορά εντός έδρας ματς της ομάδας του, της Νότιγχαμ Φόρεστ, με αντίπαλο την Χαλ (9/3, 17:00) ενώ προ ημερών είχε ανακοινώσει την ανακατασκευή του City Ground.
Η Φόρεστ υποδέχεται την Χαλ (9/3, 17:00) για την 36η αγωνιστική της Championship και το ματς θα γίνει παρουσία και του Βαγγέλη Μαρινάκη, που θα δει για πρώτη φορά την ομάδα της Νότιγχαμ σε εντός έδρας ματς (σ.σ. έχει δει παιχνίδια εκτός έδρας).
Ως γνωστόν εδώ κα μέρες έχουν γίνει γνωστά τα πλάνα του Μαρινάκη για ανακατασκευή του γηπέδου της Φόρεστ. Σύμφωνα με το πλάνο θα πραγματοποιηθούν βελτιώσεις και στις εξέδρες. Ζητήθηκε και η άποψη του κόσμου με προτάσεις ενώ η Nottingham Post σημειώνει πως το City Ground θα είναι κοντά στα στάνταρτς του Καραϊσκάκη. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2020. Στο αγωνιστικό σκέλος η Φόρεστ απέχει τέσσερις βαθμούς από την έκτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφς της ανόδου στην Premier.
- Η φωτογραφία είναι του Dan Westwell.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα