Μάντσεστερ Σιτι - Γουότφορντ 3-1

Gazzetta team
Μάντσεστερ Σιτι - Γουότφορντ 3-1

bet365

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ έκανε χατ-τρικ σε 13’ και η Μάντσεστερ Σίτι «ξέσπασε» στο β’ μέρος, παίρνοντας τη νίκη επί της Γουότφορντ με 3-1 και παραμένοντας στην κορυφή της Premier League.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν γεμάτο ζόρια. Η Σίτι είχε τις φάσεις, αλλά όχι την ουσία. Στο ξεκίνημα του β΄μέρους είχε… αποκλειστικά φάσεις με ουσία και τον Στέρλινγκ σε εξαιρετική μέρα, ιδανική για ρεκόρ! Ο Άγγλος εξτρέμ διέλυσε την άμυνα της Γουότφορντ και με τρία γκολ σε 13’12’’ χάρισε ουσιαστικά τη νίκη στους «πολίτες», με τη Γουότφορντ να καταφέρνει απλά να μειώσει στο τελικό 3-1 με τον Ντεουλοφέου.

Ο Στέρλινγκ σκόραρε για πρώτη φορά στο 46’ με κοντινό σουτ κι αφού χρειάστηκε η σύσκεψη του διαιτητή με τον βοηθό για να φανεί αν ο Άγγλος ήταν σε θέση οφσάιντ μετά την προσπάθεια του Αγουέρο. Στη συνέχεια όλα ήταν πιο εύκολα για τους γηπεδούχους, με τον Μαχρέζ να δίνει την ασίστ στον Στέρλινγκ για το δεύτερο γκολ του, ενώ τον ρόλο του δημιουργού στο 3-0 ανέλαβε ο Σίλβα, βρίσκοντας τον Άγγλο με εξαιρετική μπαλιά στην περιοχή κι εκείνος τελείωσε τη φάση, φτάνοντας τα 18 γκολ στη φετινή σεζόν.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ντεουλοφέου στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα στο 66’, μόλις 17’’ μετά την είσοδό του στο γήπεδο, στο γρηγορότερο γκολ της Premier League έπειτα από εκείνο του Σάμι Αμεόμπι της Νιουκάστλ απέναντι στην Τότεναμ τον Οκτώβριο του 2014 (8’’).

Με τη νίκη της η ομάδα του Γκουαρδιόλα παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας με 74 και περιμένει την αυριανή αναμέτρηση της Λίβερπουλ (70) με τη Μπέρνλι για να δει αν θα αυξήσει τη διαφορά ή όχι.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Κομπανί, Οταμέντι, Ζιντσένκο, Νταβίντ Σίλβα, Γκουντογκάν, Μπερνάρντο Σίλβα, Στέρλινγκ (64’ Σανέ), Μαχρέζ (90’ Φοντέν), Αγουέρο (80’ Ζεσούς)

Γουότφορντ: Φόστερ, Γιάνμαατ, Καμπρέρα (82’ Κάθκαρτ), Καμπασελέ, Μασίνα, Καπουέ, Ντουκούρ, Κίκο (65’ Ντεουλοφέου), Κλέβερλι, Γκρέι, Σαξές (65’ Ντίνεϊ)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα