Αγουέρο και Πεπ πήραν βραβεία με... ιδιαίτερη σημασία

Αγουέρο και Πεπ πήραν βραβεία με... ιδιαίτερη σημασία

Κώστας Ζάλιαρης
Αγουέρο και Πεπ πήραν βραβεία με... ιδιαίτερη σημασία

bet365

Ο Φλεβάρης ανήκε ολοκληρωτικά στη Μάντσεστερ Σίτι στην Premier League, με τους Πεπ Γκουαρδιόλα και Σέρχιο Αγουέρο να κατακτούν τα βραβεία του μήνα, με τις διακρίσεις τους να έχουν ιδιαίτερη σημασία...

Ο Καταλανός προπονητής, μέσα στον προηγούμενο μήνα κατάφερε να οδηγήσει τους «πολίτες» σε τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο κορυφαίο πρωτάθλημα, ενώ φυσικά, κατέκτησε και το Λιγκ Καπ στον τελικό με την Τσέλσι.

Αυτό, είναι το 7ο βραβείο του καλύτερου κόουτς του μήνα που παίρνει, ισοφαρίζοντας την επίδοση του Μπόμπι Ρόμπσον τον οποίο κάποτε είχε προπονητή στην Ισπανία!

Όσον αφορά τον Σέρχιο Αγουέρο, αυτός πέτυχε εφτά τέρματα τον Φλεβάρη, με χατ-τρικ απέναντι στις Άρσεναλ και Τσέλσι (!) και έγινε ο πρώτος ξένος ποδοσφαιριστής στην Premier League που φτάνει στα 6 βραβεία, με τους Τζέραρντ και Κέιν να είναι οι μοναδικοί γηγενείς στην Αγγλία που έχουν τον ίδιο αριθμό στη συγκεκριμένη ατομική διάκριση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα