Τα έριξε πάλι στον αέρα ο Κλοπ

Τα έριξε πάλι στον αέρα ο Κλοπ

Κώστας Ζάλιαρης
Τα έριξε πάλι στον αέρα ο Κλοπ

bet365

Ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε γι' ακόμα μια φορά στον... άνεμο και τη δυσκολία που προκαλούσε σε Λίβερπουλ και Έβερτον να παίξουν όπως θα ήθελαν, στο ισόπαλο (0-0) ντέρμπι στο «Γκούντισον Παρκ».

Ο Γερμανός τεχνικός των «κόκκινων», αν και τόνισε πως «σίγουρα δεν αρέσει στον κόσμο όταν το λέω αυτό», στάθηκε στον αέρα που εμπόδιζε τις προσπάθειες των παικτών ειδικά όταν η μπάλα έπαιρνε ύψος.

«Ήταν ένα ντέρμπι απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο και ο αέρας ερχόταν από κάθε κατεύθυνση. Ειδικά όταν η μπάλα ήταν στον αέρα, επηρέαζε το ματς...

Ήταν δύσκολο να ελέγξουμε το ματς. Είχαμε τρεις – τέσσερις καλές ευκαιρίες, βέβαια δεν θυμάμαι αν είχαμε καλό σουτ στην εστία. Κρατήσαμε το αήττητο σερί με την Έβερτον... Τα παιδιά πάλεψαν, πήραμε βαθμό σε ακόμα ένα ντέρμπι, αλλά τα παιδιά προσπάθησαν πολύ» ήταν τα λόγια του Kloppo, ο οποίος είχε αναφερθεί ξανά στον αέρα στην ήττα (2-0) από τη Γουλβς για το Κύπελλο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα