Στη FIFA η Ναντ γιατί δεν πλήρωσε τη δόση για τον Σάλα η Κάρντιφ!

Στη FIFA η Ναντ γιατί δεν πλήρωσε τη δόση για τον Σάλα η Κάρντιφ!

Στη FIFA η Ναντ γιατί δεν πλήρωσε τη δόση για τον Σάλα η Κάρντιφ!

Το παιχνίδι γίνεται όλο και πιο χοντρό ανάμεσα σε Ναντ και Κάρντιφ για το ποσό της μεταγραφής του Εμιλιάνο Σάλα που δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή...

Οι δύο ομάδες τα είχαν βρει για την πρώτη δόση από το ποσό των 20 εκατ.ευρώ που κόστισε ο 28χρονος επιθετικός στο ουαλικό κλαμπ, ωστόσο, η Τρίτη πέρασε και την αμέσως επόμενη μέρα η Ναντ απευθύνθηκε στη FIFA προκειμένου να πιέσει καταστάσεις αναφορικά με τα χρήματα που πιστεύει ότι οφείλει να λάβει, άσχετα από το γεγονός πως ο παίκτης ήταν επίσημα μέλος των «bluebirds» για δυο μέρες προτού βρει τραγικό θάνατο στο αεροπορικό δυστύχημα της 21ης Ιανουαρίου.

Η Κάρντιφ, θα προσπαθήσει να «πατήσει» στο γεγονός πως το συμβόλαιο του παίκτη δεν είχε εγκριθεί από την αρμόδια αρχή της Premier League και είχε επιστραφεί για να υπογραφεί ξανά (λέγεται ότι δεν είχε καταγραφεί ο ποδοσφαιριστής στο σύστημα της Ένωσης Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών PFA).

Πλέον, έχει προκύψει πως ο Ντέιβιντ Ίμποτσον που ανέλαβε να μεταφέρει τον Σάλα από τη Ναντ, δεν είχε το απαιτούμενο δίπλωμα για τέτοια πτήση.

Αυτά, μπορούν ν' αποτελέσουν πολύ σοβαρά επιχειρήματα στα χέρια του νομικού επιτελείου των «bluebirds» για να μην πληρώσουν τη μεταγραφή ή να μην πληρώσουν ολόκληρο το ποσό...

Best of internet