Η διπλωματική απάντηση του Κέπα... δεν έπεισε κανέναν

Η διπλωματική απάντηση του Κέπα... δεν έπεισε κανέναν

Κώστας Ζάλιαρης
Η διπλωματική απάντηση του Κέπα... δεν έπεισε κανέναν

bet365

Ο Κέπα Αριθαμπαλάγκα με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της Τσέλσι προσπάθησε να τα μπαλώσει και να εκτονώσει την κατάσταση με τον Σάρι, όμως... δεν έπεισε κανέναν.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας αδιαφόρησε για την εντολή του προπονητή του στο φινάλε της παράτασης του τελικού του Λιγκ Καπ όταν ο κόουτς των «μπλε» ήθελε να περάσει στο παιχνίδι τον Καμπαγέρο και κάπως έτσι ο τελικός επισκιάστηκε από το περιστατικό που στην ουσία ένας ποδοσφαιριστής κάνει του κεφαλιού του κι επιλέγει να μην υπακούσει τον άνθρωπο που του δίνει οδηγίες.

«Είμαι αναστατωμένος και λυπημένος που δεν πήραμε τον τίτλο, παλέψαμε σαν ομάδα μέχρι το τέλος. Θα ήθελα να διευκρινίσω και ορισμένα πράγματα για την κατάσταση που δημιουργήθηκε. Δεν ήταν πρόθεσή μου να μην υπακούσω στις εντολές του προπονητή μου και νομίζω πάνω στην ένταση της στιγμής δημιουργήθηκε μια μεγάλη παρεξήγηση.

Ο προπονητής πίστευε ότι δεν μπορούσα να συνεχίσω στο παιχνίδι και εγώ ήμουν καλά για να παίξω και στα πέναλτι και να βοηθήσω την ομάδα μου. Μέχρι και οι γιατροί είχαν επιστρέψει στον πάγκο για να μεταφέρουν στον προπονητή ότι ήμουν καλά.

Καταλαβαίνω ότι διαστρεβλώθηκε η κατάσταση αλλά σέβομαι απόλυτα τον προπονητή και την δύναμη που έχει στην ομάδα» είπε ο Κέπα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα