Αρσεναλ - Σαουθάμπτον 2-0

Gazzetta team
Αρσεναλ - Σαουθάμπτον 2-0

bet365

Με Λακαζέτ, Μχιταριάν, η Αρσεναλ επιβλήθηκε 2-0 της Σαουθάμπτον στο Emirates και προσπέρασε την Γιουνάιτεντ στη μάχη για το Champions League.

Πετυχαίνοντας δύο γκολ από νωρίς, η ομάδα του Ουνάι Εμερι καθάρισε την Σαουθάμπτον στο Λονδίνο και πετυχαίνοντας δεύτερη σερί νίκη, πέρασε στο Νο4 της Premier League, πάνω από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με την Λίβερπουλ στο derby. Στο βασικό σχήμα για 90 λεπτά ήταν ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός, Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Μόλις στο 6' ο Λακαζέτ ξενίκησε την φάση και την τελείωσε ύστερα από το γύρισμα του Μχιταριάν από αριστερά για το 1-0, το οποίο δεν έμεινε για πολύ. Στο 17' οι φιλοξενούμενοι έκαναν μεγάλη γκάφα στην άμυνα και ύστερα από φάση διαρκείας και ανικανότητα να διώξουν, ο Αρμένιος έγινε από δημιουργός, σκόρερ και έγραψε το 2-0, το οποίο έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα κάνοντας τη δουλειά για τους Gunners. Στο

Αρσεναλ (Ουνάι Εμερι): Λένο, Λιχτστάινερ (56' Κοσιελνί), Μουστάφι, Παπασταθόπουλος, Κολάσινατς, Τσάκα, Τορέιρα, Ράμσεϊ (63' Οζίλ), Ιβόμπι (75' Ομπαμεγιάνγκ), Μχιταριάν, Λακαζέτ.

Σαουθάμπτον (Ραλφ Χάσενχιτλ): Γκαν, Μπέντναρεκ, Στέφενς (46' Οστιν), Βέστεργκααρντ, Βάλερι, Τάργκετ, Ρομέου, Χόιμπιεργκ, Γουόρντ-Πράουζ, Αρμστρονγκ (46' Ομπαφέμι) (65' Ελιουνούσι), Ρέντμοντ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα