Νίκη... ανάσα η Νιουκάστλ! (vid)

Gazzetta team
Νίκη... ανάσα η Νιουκάστλ! (vid)

bet365

Η Νιουκάστλ επέστρεψε στις νίκες, επικράτησε 2-0 της Χάντερσφιλντ και βρέθηκε στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Ισόπαλες Μπόρνμουθ και Γουλβς.

Η Νιουκάστλ ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Χάντερσφιλντε, επικράτησε 2-0 εντός έδρας και πήρε βαθμολογικά ανάσα. Στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη οι Καρακάξες, στον πάτο και χωρίς... ελπίδα οι φιλοξενούμενοι. Εξαιρετικός στο ντεμπούτο του ο Μιγκέλ Αλμιρόν , ο ο οποίος είχε δοκάρι. Στο 46ο λεπτό ο Ροντόν άνοιξε το σκορ, ενώ στο 52' από πάσα του Ροντόν, ο Αγιόθε Πέρεθ διαμόρφωσε το 2-0.

Ματς για γερά νεύρα στο Vitality, όπου Μπόρνμουθ και Γουλβς αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με... ανύπαρκτο πέναλτι που κέρδισε ο Κινγκ και σκόραρε ο ίδιος. Στο 73' οι γηπεδούχοι πίεσαν για ένα δεύτερο γκολ, αλλά το σουτ του Ιμπε τράνταξε το δοκάρι. Στο 83΄οι Λύκοι κέρδισαν αμφισβητούμενο πέναλτι και ο Χιμένεζ πέτυχε το 1-1. Δυο λεπτά αργότερα, ο Ιστ σε ακόμα μια λανθασμένη απόφαση έστειλε τον Κινγκ στην άσπρη βούλα, αλλά ο φορ της Μπόρνμουθ αστόχησε!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα