Έτοιμος να αφήσει τη Ρόμα για την Άρσεναλ ο Μόντσι

Gazzetta team
Έτοιμος να αφήσει τη Ρόμα για την Άρσεναλ ο Μόντσι

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Ρόμα, Μόντσι έχει δεχθεί πρόταση από την Άρσεναλ και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από Αγγλία και Ισπανία είναι έτοιμος να την αποδεχθεί.

Νέο κεφάλαιο στην καριέρα του ετοιμάζεται να ανοίξει ο Μόντσι, ο οποίος εμφανίζεται αποφασισμένος να αφήσει τη Ρόμα και να αναλάβει το πόστο του αθλητικού διευθυντή στην Άρσεναλ.

Ήδη οι Κανονιέρηδες έχουν καταθέσει την πρότασή τους προς τον 50χρονο Ισπανό, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά μυαλά σε αυτό το κομμάτι, με τον Μόντσι να σκέφτεται να την κάνει αποδεκτή.

Μάλιστα στην Άρσεναλ ο Μόντσι θα βρει και έναν παλιό γνώριμό του, τον Ουνάι Έμερι, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στη Σεβίλλη.

Η Άρσεναλ είχε ενδιαφερθεί να προσλάβει αρχικά τον Μαρκ Όφερμαρς από τον Άγιαξ στη θέση του αθλητικού διευθυντή, αλλά τελικά η επιλογή Μόντσι κέρδισε έδαφος, με τους Κανονιέρηδες να περιμένουν πλέον την οριστική απάντησή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα