Ο Καντονά απαντάει στο ερώτημα Λίβερπουλ ή Σίτι για τον τίτλο της Premier!

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Καντονά απαντάει στο ερώτημα Λίβερπουλ ή Σίτι για τον τίτλο της Premier!

bet365

Παγερά αδιάφορο αφήνει τον μεγάλο, Ερίκ Καντονά, το ενδεχόμενο κατάκτησης της φετινής Premier League είτε από τη Λίβερπουλ είτε από τη Μάντσεστερ Σίτι και όταν ρωτήθηκε ποια θα ήθελε να δει Πρωταθλήτρια, έδωσε απάντηση... χαρακτηριστική του King Eric!

Ο Γάλλος θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, δεν θα μπορούσε ποτέ να διαλέξει το... λιγότερο κακό σενάριο για την πρώην ομάδα του αυτή τη στιγμή στο κορυφαίο πρωτάθλημα, με τις Λίβερπουλ και Σίτι ν' ανταγωνίζονται για την κατάκτηση της κορυφής τη φετινή σεζόν.

Έτσι, όταν του έγινε η ερώτηση για την ομάδα που θα του ήταν περισσότερο αδιάφορη αν κατακτούσε τον τίτλο, είπε: «Δεν προτιμώ καμία. Είναι σαν να με ρωτάς αν προτιμώ να έχω δόντια από ξύλο ή πόδια από σφουγγάρι...».

Όσο για τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο Καντονά ανέφερε: «Έχει την ψυχή της ομάδας στην ψυχή του και νιώθεις ότι αντλεί έμπνευση από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Είναι όπως ήταν ο Γιόχαν Κρόιφ με τον Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μπαρτσελόνα. Ο Όλε είναι ο ... πνευματικός υιός του Σερ Άλεξ. Οπότε βλέποντας αυτή την εποχή τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είμαι χαρούμενος».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα