Μάνατζερ Σάλα: «Πότε θα πει την αλήθεια για τις πτήσεις η Κάρντιφ;»!

Κώστας Ζάλιαρης
Μάνατζερ Σάλα: «Πότε θα πει την αλήθεια για τις πτήσεις η Κάρντιφ;»!

bet365

Στην αντεπίθεση ο εκπρόσωπος του Εμιλιάνο Σάλα, Γουίλι ΜακΚέι, κάνει λόγο για προσπάθεια της Κάρντιφ να τσαλακώσει ανεπανόρθωτα τη φήμη του και δείχνει να ρίχνει στο ουαλικό κλαμπ το φταίξιμο για το αεροσκάφος στο οποίο μπήκε ο Αργεντινός και βρήκε τραγικό θάνατο..

Ο εκπρόσωπος του αδικοχαμένου Σάλα, ο οποίος κηδεύτηκε στην πατρίδα του έχοντας αφήσει την τελευταία του πνοή την 21η Ιανουαρίου σε αεροπορικό δυστύχημα και εντοπίστηκε περί τις 17 μέρες αργότερα από δύτες που συνέχιζαν τις έρευνες, βγήκε να μιλήσει και ν' απαντήσεις στις καταγγελίες της Κάρντιφ.

Η ουαλική ομάδα προσπαθεί ν' αποφύγει να πληρώσει ολόκληρο το ποσό των 20 εκατομμυρίων που κόστισε η μεταγραφή του Σάλα από τη Ναντ, «πατώντας» στα παιχνίδια και τις φήμες που διέδιδε ο ΜακΚέι.

Ο τελευταίος, είχε να πει: «Η Κάρντιφ δείχνει απόλυτη έλλειψη κλάσης και προσπαθεί να καταστρέψει τη φήμη και τ' όνομά μου.

Η Κάρντιφ γνώριζε τα πάντα για κάθε πτήση. Γιατί δεν έχει βγει να μιλήσει και να πει επιτέλους την αλήθεια; Γιατί όλοι συνεχίζουν και ασχολούνται με τη μια πτήση που είχε την τραγική κατάληξη...».

Ο ΜακΚέι, φαίνεται να επιβεβαιώνει πως για το ταξίδι από τη Ναντ στο Νησί, χρησιμοποιήθηκε διαφορετικό αεροσκάφος και διαφορετικός πιλότος συγκριτικά με τα τέσσερα ταξίδια που είχαν προηγηθεί, αφήνοντας να εννοηθεί πως στην Κάρντιφ γνώριζαν ότι άλλαξε τελευταία στιγμή ο πιλότος με συνεννόηση που δεν είχε γίνει γνωστή!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα