Ο Πογκμπά... στην καλύτερη φάση της ζωής του! (pic)

Ο Πογκμπά... στην καλύτερη φάση της ζωής του! (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Πογκμπά... στην καλύτερη φάση της ζωής του! (pic)

bet365

Τους καλύτερους δυο μήνες ολόκληρης της ποδοσφαιρικής του καριέρας και ένα από τα καλύτερα διαστήματα της ζωής του διανύει αυτό τον καιρό ο Πολ Πογκμπά που πρωταγωνίστησε και στην πρόκριση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα προημιτελικά του Κυπέλλου μετά το 2-0 επί της Τσέλσι.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Λίβερπουλ - Μπάγερν Μονάχου (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Γάλλος χαφ, σκοράρει ασταμάτητα, οργανώνει, ξέρει πότε και που να τρέξει, παίζει ελεύθερα, απολαμβάνει τη συνεργασία του με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και πλέον μιλάει με λόγια που δείχνουν ότι χαίρεται περισσότερο από ποτέ με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα στην καριέρα του... από τον Δεκέμβρη και μετά.

Συμμετέχοντας σε 12 παιχνίδια υπό τις οδηγίες του Νορβηγού προπονητή των «κόκκινων διαβόλων», έχει φτάσει να σκοράρει 9 φορές και να μοιράσει 6 ασίστ, πράγμα που ανεβάζει τη συνεισφορά του στα 15 τέρματα υπέρ της ομάδας του.

Επί Μουρίνιο τη φετινή αγωνιστική περίοδο, σε σύνολο 20 αγώνων είχε χριστεί σκόρερ μόλις 5 φορές και είχε 4 ασίστ.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως έχει καταφέρει να φτάσει σχεδόν στα διπλάσια γκολ σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα μετά την αλλαγή προπονητή στη Γιουνάιτεντ, έχοντας επιδείξει και μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, αφού χρειάστηκε λιγότερες τελικές προσπάθειες για τα 9 τέρματα παρά για τα 5 της προηγούμενης κατάστασης...

«Όλοι πλέον δίνουμε τα πάντα για την ομάδα και εγώ έχω πάρει βοήθειες για να μπορώ να προσφέρω όσο περισσότερο γίνεται. Είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παίζουμε για να κατακτούμε τίτλους, ο Όλε είναι στον πάγκο μας γιατί μπορεί να φέρει επιτυχίες και τον εμπιστευόμαστε, όπως κι αυτός εμπιστεύεται εμάς» ήταν τα λόγια του λίγο μετά τη μεγάλη νίκη στο «Στάμφορντ Μπριτζ», εκεί όπου σέρβιρε το πρώτο γκολ στον Ερέρα και πέτυχε μόνος του το δεύτερο...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα