Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Αλέξις Σάντσες: «Δεν αξίζω άλλη πίστωση χρόνου»!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Αλέξις Σάντσες: «Δεν αξίζω άλλη πίστωση χρόνου»!

Gazzetta team
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Αλέξις Σάντσες: «Δεν αξίζω άλλη πίστωση χρόνου»!

bet365

Ο Χιλιανός επιθετικός παραδέχτηκε ότι πρέπει άμεσα να κάνει κάτι καλό στη Γιουνάιτεντ, καθώς πέρασε καιρό τώρα το καθεστώς χάριτος. «Κορυφαίος, αλλά καλύτερα που έφυγε ο Μουρίνιο».

Αμείβεται με 450.000 λίρες τη βδομάδα και δεν αποδίδει τίποτα αναλογικά με τον τρελό μισθό του. Από τότε που ο Αλέξις Σάντσες μετακόμισε στη Γιουνάιτεντ, έχει αγωνιστεί σε 37 αγώνες και έχει σκοράρει μόλις πέντε φορές, έχοντας γενικότερα όμως ξεκάθαρα αρνητική παρουσία. Ειδικά στην ήττα από την Παρί στο «Ολντ Τράφορντ» απλά περιφερόταν άτσαλα στο γήπεδο, με τον Ολε Γκούναρ Σόλσκιερ να παραδέχεται ότι δεν μπορεί πλέον να κάνει κάτι μαζί του.

Πάνω σε αυτό πάτησε ο Χιλιανός σούπερ σταρ σε συνέντευξη που παραχώρησε και παραδέχτηκε ότι δεν παίζει αυτό που μπορεί και πως δεν υπάρχει άλλη πίστωση χρόνου: «Η αλήθεια είναι ότι είμαι έμπειρος παίκτης και δεν χρειάζεται να κάνει κάτι ο προπονητής μου. Από εμένα εξαρτάται να παίξω καλά. Ενας παίκτης σαν εμένα, τόσο καλοπληρωμένος και ικανός, οφείλει να δείξει τι μπορεί τώρα αμέσως. Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλος χρόνος για μένα. Πρέπει να το κάνω τώρα».

Οσο για το τι πιστεύει ο ίδιος ότι φταίει που δεν κάνει όσα μπορεί, όποτε εμφανίζεται στα παιχνίδια, θεωρεί ότι είναι σε μεγάλο βαθμό η έλλειψη ρυθμού: «Είμαι από τους ποδοσφαιριστές που χρειάζονται να παίζουν συνέχεια. Οταν μπαίνει για λίγο και μετά είμαι πάλι έξω, τότε αισθάνομαι ότι χάνω αυτή τη φλόγα που έχω. Βέβαια, αυτό δεν πρέπει να είναι δικαιολογία. Πρέπει όσο και να καλούμαι να παίξω, να το κάνω σωστά».

Τέλος, η κουβέντα πήγε για λίγο και στον Ζοσέ Μουρίνιο, με τον Αλέξις Σάντσες να προστίθεται σε όσους υποστηρίζουν ότι έκανε καλό στην ομάδα η απόλυσή του: «Ο Μουρίνιο είναι κορυφαίος προπονητής σε όσα κάνει, στις αναλύσεις, στο κοουτσάρισμα, αλλά το κλίμα δεν ήταν καλό στα αποδυτήρια. Με τον τρόπο του σε έβαζε εντός ή σε έθετε εκτός ομάδας. Οταν ήρθε ο Σόλσκιερ, μίλησε με όλους και άπαντες έγιναν χαρούμενοι. Ακόμα και οι γιατροί και οι φυσιοθεραπευτές απελευθερώθηκαν».


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα