Οι παίκτριες που είναι μαζί στη ζωή και αντίπαλες στο γήπεδο (pics)

Gazzetta team
Οι παίκτριες που είναι μαζί στη ζωή και αντίπαλες στο γήπεδο (pics)

bet365

Το ζευγάρι παίζει για αντίπαλες ομάδες – Γουέστ Χαμ και Τσέλσι αντίστοιχα - στο γυναικείο πρωτάθλημα

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Λυόν - Γκινγκάμπ (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής θα υποστηρίξει ότι δίνει τα πάντα για να κερδίσει τους αντιπάλους του στο γήπεδο.

Αλλά τι γίνεται εάν ένας από αυτούς τους αντιπάλους είναι κάποιος με τον οποίο είσαι... ερωτευμένος;

Αυτή ήταν η σουρεαλιστική κατάσταση, στην οποία οι Ελβετίδες διεθνείς παίκτριες Αλίσα Λεμάν και Ραμόνα Μπάκμαν βρέθηκαν νωρίτερα μέσα σε αυτή τη σεζόν.

Το ζευγάρι είναι σε σχέση αλλά παίζει για αντίπαλες ομάδες – Γουέστ Χαμ και Τσέλσι αντίστοιχα - στην Super League των Γυναικών.

Κι όταν αυτοί οι δύο αντίπαλοι του Λονδίνου έπαιξαν μεταξύ τους τον Νοέμβριο, η Λεμάν και η Μπακμαν δεν είχαν άλλη επιλογή παρά να... παραμερίσουν την αμοιβαία αγάπη τους για 90 λεπτά.

Τα κορίτσια διηγούνται την ιστορία τους σε ένα ντοκιμαντέρ του BBC 3 με τίτλο «Το νεότερο ποδοσφαιρικό αφεντικό της Βρετανίας» που ακολουθεί την τύχη του 19χρονου Τζακ Σούλιβαν, διευθύνων σύμβουλος της γυναικείας ομάδας της Γουέστ Χαμ.

Η ιστορία της Λεμάν, της 20χρονης επιθετικού της Γουέστ Χαμ και της Μπάκμαν, 28χρονης επιθετικού της Τσέλσι, αφηγείται στο τέταρτο επεισόδιο της σειράς, που κυκλοφόρησε μόλις στο iPlayer.


Το ντοκιμαντέρ έδειξε τη συμβίωση τους, αλλά και την προετοιμασία μέχρι τον αγώνα.

Μιλώντας για την κοινή ζωή τους στο ποδόσφαιρο, η Μπάκμαν λέει: «Υπάρχουν πολλά θετικά το να έχει κάποιον που κάνει το ίδιο πράγμα.

«Δεν βγαίνω έξω τα Σαββατοκύριακα επειδή έχω παιχνίδια, ξέρει τι περνάω και την καταλαβαίνω επίσης».

Η Λεμάν μιλάει για το πώς η συμπατριώτισσα της Μπάκμαν ήταν το «είδωλο» της όταν άρχισε να παίζει ποδόσφαιρο: «Είναι πραγματικά, πολύ καλή, τεχνικά και γρήγορη. Είμαι λίγο νευρική, αλλά νομίζω ότι θα είναι ένα καλό παιχνίδι.»

Αλλά προσθέτει: «Αν σκοράρει θα αισθάνομαι πραγματικά άσχημα!»

Στον αγώνα, που διεξήχθη στις 4 Νοεμβρίου, η Τσέλσι κέρδισε 2-0 και δυστυχώς για τη φίλη της, η Μπάκμαν σημείωσε και τα δύο γκολ.

Στο τέλος, μια καταφανώς απογοητευμένη Λεμάν δεν θέλει να μιλήσει για το αποτέλεσμα έχοντας χάσει να... κοκορεύεται στο σπίτι, καθώς και τους βαθμούς στον αγωνιστικό χώρο.

Το ματς του β' γύρου μεταξύ Τσέλσι και Γουέστ Χαμ θα διεξαχθεί στις 31 Μαρτίου.

Πηγή: reader.gr

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα