Χάντερσφιλντ - Αρσεναλ 1-2

Gazzetta team
Χάντερσφιλντ - Αρσεναλ 1-2

bet365

Με δύο γκολ από το πρώτο μέρος η Αρσεναλ ξεπέρασε το εμπόδιο της Χάντερσφιλντ εκτός έδρας (1-2) και πήγε στο -1 από το Champions League.

Η ομάδα του Ουνάι Εμερι επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα εκτός από την Σίτι και με το 1-2 σε βάρος της Χάντερσφιλντ επανέφερε τη διαφορά στο -1 από την Γιουνάιτεντ και τις θέσεις του Champions League. Οι Gunners προηγήθηκαν στο 16' με το βολέ του Ιβόμπι το οποίο κόντραρε μετά τη σέντρα του Κολάσινατς και στο 44' έβαλαν βάσεις νίκης με το πλασέ από κοντά του Λακαζέτ έπειτα από ασίστ του Μέιτλαντ-Νάιλς. Το 0-2 έμεινε μέχρι τις καθυστερήσεις του αγώνα, όταν και οι γηπεδούχοι βρήκαν δίχτυα με αυτογκόλ του Κολάσινατς, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 1-2.

Χάντερσφιλντ (Γιαν Σίβερτ): Χάμερ, Γιόργκενσεν, Σίντλερ, Κονγκολό (56' Ντουρμ), Σμιθ, Πάντσεον (66' Ντεπουάτρ), Χογκ, Μουι, Μπακούνα, Κατσούνγκα (83' Αέαρν-Γκραντ), Ντιακαμπί.

Αρσεναλ (Ουνάι Εμερι): Λένο, Μονρεάλ, Κοσιελνί, Μουστάφι, Κολάσινατς, Μχιταριάν (76' Ντένις Σουάρεθ), Ιβόμπι (88' Γουίλοκ), Μέιτλαντ-Νάιλς, Τορέιρα (59' Ελνένι), Γκουεντουζί, Λακαζέτ.

Νέα ήττα για την Εβερτον
Η... κατηφόρα για την Εβερτον συνεχίζεται, μιας και τα Ζαχαρωτά υπέστησαν την τέταρτη ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια και την τρίτη σερί. Η Γουότφορντ ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, είχε ουσία στο παιχνίδι της και το γκολ του Γκρέι στο 65' έφερε το τρίποντο. Οι Χόρνετς με αυτή τη νίκη βρέθηκαν στην 8η θέση, τα Ζαχαρωτά είναι στην 9η, με το μέλλον του Σίλβα στον πάγκο της ομάδας να είναι δυσοίωνο.

Βαθιά ανάσα για Κάρντιφ!
Στη σκιά του θανάτου του Εμιλιάνο Σάλα, η Κάρντιφ πήρε τεράστιο διπλό στο Σεντ Μέρις, καθώς επικράτησε 2-1 της Σαουθάμπτον. Ετσι, βγήκε από την επικίνδυνη ζώνη έπειτα από καιρό, ενώ οι Αγιοι είναι στο όριο... Παράλληλα, ήταν η πρώτη ήττα για τους γηπεδούχους στο 2019! Το σκορ άνοιξε για τους φιλοξενούμενους ο Σολ Μπαμπά στο 69ο λεπτό ύστερα από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Πάτερσον. Οι «Άγιοι» ισοφάρισαν στο 90+1’ με τον Στέφενς, όμως οι Ουαλοί με λυτρωτή τον Ζοχορέ πήραν τεράστιο τρίποντο.

Βαθμός στο φινάλε για Πάλας
Με γκολ του Ζαχά στο 76' η Κρίσταλ Πάλας πήρε τον βαθμό που άξιζε κόντρα στην Γουέστ Χαμ σε ένα χορταστικό ματς στο Λονδρέζικο ντέρμπι. Η ομάδα του Ρόι Χόντγκσον ισοφάρισε με το σουτ του Ιβοριανού εξτρέμ από δύσκολη γωνία αφού στο πρώτο μέρος και το 27' ο captain των Hammers, Μαρκ Νομπλ, είχε κάνει το 0-1 από τη βούλα του πέναλτι. Δοκάρι με τον ΜακΑρθουρ είχε πριν ισοφαρίσει η Πάλας.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα