Ανασύρθηκε η σορός από το αεροσκάφος του Σάλα

Ανασύρθηκε η σορός από το αεροσκάφος του Σάλα

Κώστας Ζάλιαρης
Ανασύρθηκε η σορός από το αεροσκάφος του Σάλα

bet365

Η σορός ενός εκ των δύο ανδρών που επέβαιναν στο αεροσκάφος με το οποίο φαίνεται πως έχει γραφτεί η τραγωδία στην υπόθεση του Εμιλιάνο Σάλα, ανασύρθηκε από τη θάλασσα, τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Όπως έγινε γνωστό από την ομάδα διερεύνησης αεροπορικών ατυχημάτων, πλέον έχει ανασυρθεί από το νερό η σορός που εντοπίστηκε μέσα στο αεροσκάφος, σε βάθος 67 μέτρων κάτω από το νερό.

Βέβαια, μέχρι και αυτή τη στιγμή, δεν έχει γίνει λόγος για δεύτερη σορό, ενώ φυσικά δεν έχει ταυτοποιηθεί και αυτή που ανασύρθηκε.

Υπενθυμίζεται ότι μαζί με τον ποδοσφαιριστή που επρόκειτο να παίξει στην Κάρντιφ έχοντας γίνει η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ουαλικού κλαμπ, χάθηκε και ο πιλότος, Ντέιβιντ Ίμποτσον, ο οποίος ανέλαβε την πτήση την τελευταία στιγμή λόγω κωλύματος του πιλότου που ήταν αρχικά να μεταφέρει τον παίκτη από τη Ναντ στην Ουαλία...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα