Εβερτον - Μάντσεστερ Σίτι 0-2

Gazzetta team
Εβερτον - Μάντσεστερ Σίτι 0-2

bet365

Η Σίτι είχε το πάθος της πρωταθλήτριας, επικράτησε 2-0 της Εβερτον στο Γκούντισον Παρκ κι έπιασε στην κορυφή τη Λίβερπουλ.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Η κορυφή της Premier League είναι... Μπλε και το κατόρθωμα της Σίτι ήρθε μέσα στο Λίβερπουλ. Οι Πολίτες επικράτησαν της Εβερτον 2-0 στο Γκούντισον Παρκ και με ματς περισσότερο έπιασαν τους Κόκκινους στους 62 βαθμούς. Οσο για τα Ζαχαρωτά, πάνε από το κακό στο χειρότερο και το μέλλον του Σίλβα στην ομάδα... δυσοίωνο!

Η Σίτι μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε και πήρε τον απόλυτο έλεγχο. Στην κορυφαία στιγμή τους οι «πολίτες» είχαν δοκάρι με τον Γκουντογκάν στο 19’, αλλά και σημαντικές στιγμές με τους Σανέ και Λαπόρτ, χωρίς όμως να έρθει το γκολ.

Από τα μέσα του ημιχρόνου και μετά, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς, βγήκαν πιο δυνατά στην επίθεση και προσπάθησαν να φανούν απειλητικοί. Μάλιστα, στην κεφαλιά του Μπερνάρντ η μπάλα πέρασε άουτ. Ωστόσο, στην τελευταία φάση του α' μέρους ήρθε και το γκολ από στημένη φάση, όταν ο Λαπόρτ με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να τελειώσουν το ματς στην επανάληψη και είχαν διπλή ευκαιρία με Αγουέρο, Σίλβα. Από το 65’ το παιχνίδι άνοιξε, η Σίτι ήταν αυτή που είχε την ποιότητα και με με τον Ζεσούς στο έβδομο (!) λεπτό των καθυστερήσεων σφράγισε το τρίποντο επικρατώντας 2-0.

Έβερτον: Πίκφορντ, Κένι, Ζούμα, Κιν, Ντιν, Γκέιγ, Ντέιβις, Γκόμες (63’ Σίγκουρντσον), Μπέρναρντ (73’ Ριτσάρλισον), Γουόλκοτ (80’ Τοσούν), Κάλβερτ- Λιούιν.

Μάντσεστερ Σίτι: Έντερσον, Γουόκερ, Στόουνς, Οταμέντι, Λαπόρτ, Γκουντογκάν, Φερναντίνιο, Ντ. Σίλβα (89’ Ντε Μπρόινε), Μπ. Σίλβα, Σανέ (59’ Στέρλινγκ), Αγουέρο (79’ Ζεσούς).

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα