Η Ναντ ζητά από την Κάρντιφ τα λεφτά για τον Σάλα

Η Ναντ ζητά από την Κάρντιφ τα λεφτά για τον Σάλα

Η Ναντ ζητά από την Κάρντιφ τα λεφτά για τον Σάλα

bet365

Μπορεί ακόμα να μην έχει ανασυρθεί η σωρός του άνδρα που βρέθηκε στο μοιραίο αεροπλάνο, αλλά η Ναντ ζητά ήδη από την Κάρντιφ τα χρήματα για τη μεταγραφή του Σάλα!

Μπορεί οι ερευνητές να εντόπισαν το μοιραίο Piper Malibu N264DB, ωστόσο ακόμα δεν έχει ανασυρθεί η σωρός που βρέθηκε μέσα στο αεροπλάνο. Οι αρχές θεωρούν τον Σάλα νεκρό, όμως περιμένουν να συνεχιστούν οι έρευνες. Το γεγονός αυτό πάντως δεν... εμποδίζει τη Ναντ να ζητήσει τα χρήματα της μεταγραφής από την Κάρντιφ, ενώ απειλεί με αγωγή αν δεν μπει στα ταμεία του συλλόγου το επόμενο δεκαήμερο πρώτη δόση. Ανθρωποι της Κάρντιφ έλεγαν πως η ομάδα θα τιμήσει τη σύμβαση, ωστόσο περιμένει όλα τα ντοκουμέντα και την επίσημη ανακοίνωση των αρχών. Παράλληλα, οι Ουαλοί εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους γι αυτή την αντίδραση των Γάλλων, τη στιγμή που οι έρευνες συνεχίζονται. Θυμίζουμε, πως η Κάρντιφ έσπασε τα ταμεία της για να αποκτήσει τον Σάλα, με τη μεταγραφή να αγγίζει τα 17.5 εκατ. λίρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα