Πελεγκρίνι: «Ο Κλοπ με είχε νικήσει και με ... 7 μέτρα οφσάιντ το 2013»! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Πελεγκρίνι: «Ο Κλοπ με είχε νικήσει και με ... 7 μέτρα οφσάιντ το 2013»! (vid)

bet365

Έπειτα από το αντικανονικό γκολ της Λίβερπουλ απέναντι στη Γουέστ Χαμ, το βράδυ της Δευτέρας, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι θυμήθηκε και όσα είχαν συμβεί ξανά απέναντι στον Κλοπ, στα προημιτελικά του Champions League το 2013!

Ντόρτμουντ - Βέρντερ Βρέμης με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο νυν κόουτς των «σφυριών» θυμήθηκε τον τρόπο με τον οποίο ο Γερμανός, ως προπονητής της Μπορούσια Ντόρτμουντ είχε οδηγήσει τη γερμανική ομάδα μέχρι και τον τελικό του Champions League πριν από έξι χρόνια, με επική επικράτηση επί της Μάλαγα στα προημιτελικά και come-back που ολοκληρώθηκε με το 3-2 στον επαναληπτικό. Τότε, για να πάρουν οι Βεστφαλοί την πρόκριση στην επόμενη φάση, είχαν πετύχει το τελευταίο γκολ με... τέσσερις παίκτες σε θέση οφσάιντ!

«Ο Κλοπ συνηθίζει να με νικάει με γκολ οφσάιντ. Το είχα κάνει κι όταν ήμουν στη Μάλαγα με γκολ που ήταν... εφτά μέτρα οφσάιντ. Δεν μπορεί να παραπονεθεί για τίποτα. Δεν έχει το δικαίωμα. Η Λίβερπουλ πέτυχε γκολ που ήταν ένα μέτρο οφσάιντ και στην τελευταία φάση ο Οριγκί παραλίγο να σκοράρει και πάλι ήταν σε θέση οφσάιντ» ήταν τα λόγια του Πελεγκρίνι!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα