Το «γλέντι» του Γουόκερ στη Λίβερπουλ για το... +7 που ήθελε (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Το «γλέντι» του Γουόκερ στη Λίβερπουλ για το... +7 που ήθελε (pic)

bet365

Μια φωτογραφία με τον... γύπα, Χάρι Μαγκουάιρ από το Παγκόσμιο Κύπελλο του περασμένου καλοκαιριού ήταν ό,τι έπρεπε για τον Κάιλ Γουόκερ ώστε να «γλεντήσει» εκείνος τη Λίβερπουλ και να δείξει ότι η Μάντσεστερ Σίτι δεν θα παρατήσει ποτέ τη διεκδίκηση του τίτλου!

Αννόβερο - Λειψία με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο Άγγλος μπακ των «πολιτών», αν έβλεπε τον Μαγκουάιρ μπροστά του, θα τον φιλούσε σταυρωτά και θα τον ευχαριστούσε από καρδιάς για το γκολ που πέτυχε ο συμπατριώτης και φίλος του, για λογαριασμό της Λέστερ, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στο «Άνφιλντ» γράφοντας το τελικό 1-1 απέναντι στην ομάδα του Κλοπ.

Με τη Σίτι να έχει ηττηθεί από τη Νιούκαστλ στο St.James' Park (2-1), μια μέρα νωρίτερα, οι «κόκκινοι» είχαν την ευκαιρία ν' αποσπαστούν στους 7 βαθμούς στην κορυφή, όμως τελικά περιορίστηκαν στους 5.

«Βασικά που λες, νόμιζαν ότι θα ξέφευγαν στο +7» έγραψε πάνω από τη φωτογραφία ο Γουόκερ, σε ακόμα ένα φοβερό τρολάρισμα, από αυτά που συνηθίζει να κάνει!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα