Σκόουλς: «Όχι κατάθλιψη, αλλά σίγουρα μεγάλη λύπη μετά το ποδόσφαιρο...»

Σκόουλς: «Όχι κατάθλιψη, αλλά σίγουρα μεγάλη λύπη μετά το ποδόσφαιρο...»

Κώστας Ζάλιαρης
Σκόουλς: «Όχι κατάθλιψη, αλλά σίγουρα μεγάλη λύπη μετά το ποδόσφαιρο...»

bet365

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση παραδέχθηκε ότι βρισκόταν κατά περιόδους ο Πολ Σκόουλς μετά το αντίο του στα γήπεδα, έχοντας πλέον συμπληρώσει περισσότερα από πέντε χρόνια ως παλαίμαχος...

Ο εκ των θρύλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φυσικά βασικότατο στέλεχος της Τάξης του '92 που οδήγησε τους «κόκκινους διαβόλους» σε μεγάλες επιτυχίες και έγραψε ιστορία, παραδέχθηκε πως η επόμενη μέρα, μετά την ποδοσφαιρική του καριέρα, δεν ήταν καθόλου εύκολη.

Μάλιστα, πλέον βρίσκεται σε σημείο να σκέφτεται την επιστροφή μέσω της προπονητικής, ακόμα κι αν αυτό τον... καταστρέψει!

«Είναι αυτό το συναίσθημα, όχι ακριβώς της κατάθλιψης, αλλά της μεγάλης λύπης όταν έπειτα από 20 χρόνια δεν έχεις πλέον τίποτα στο οποίο να στοχεύσεις και να πετύχεις. Είχα συνηθίσει από μικρό παιδί να φεύγω από το σχολείο και να έχω κάτι να διεκδικήσω, όμως πλέον δεν υπάρχει τίποτα. Θεωρώ ότι ακόμα και σαν τηλεσχολιαστής δεν έχεις να πετύχεις τίποτα. Δεν καταφέρνεις κάτι» είπε ο Πολ Σκόουλς, που αναφέρθηκε στα σενάρια περί της πιθανής ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Όλνταμ, λέγοντας:

«Ίσως η προπονητική είναι μεγάλη αποτυχία για εμένα, δεν ξέρει κανείς πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Όμως θέλω πραγματικά να κάνω ξανά κάτι που θα μου επιτρέψει να στοχεύσω σε κάτι και να κυνηγήσω μια επιτυχία».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα