Οι Αυστραλοί που... αγνόησαν Πογκμπά και Μάτιτς! (pics)

Οι Αυστραλοί που... αγνόησαν Πογκμπά και Μάτιτς! (pics)

Gazzetta team
Οι Αυστραλοί που... αγνόησαν Πογκμπά και Μάτιτς! (pics)

bet365

Πογκμπά και Μάτιτς ζήτησαν συγγνώμη από ζευγάρι ηλικιωμένων για τη φασαρία και η ιστορία του έχει γίνει... viral στα βρετανικά ΜΜΕ!

Είναι το κορυφαίο brand name της Γιουνάιτεντ ο Πολ Πογμκμπά, ενώ ο Μάτιτς είναι στους δημοφιλέστερους παίκτες στην Premier League. Ωστόσο, υπάρχουν κι αυτοί που δεν τους αναγνωρίζουν. Μάλιστα, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων τους ζήτησε να κάνουν ησυχία γιατί τους είχαν πάρει τα αυτιά παίζοντας UNO. Ο Πογκμπά πήγε να απολογηθεί λέγοντας στο ζευγάρι να βγάλουν όλοι μαζί φωτογραφία.

Που να ήξερε...Οι δυο Αυστραλοί αδιαφόρησαν για τον Γάλλο και μάλιστα πίστεψαν πως ο Πογκμπά ήθελε να τους βγάλει φωτογραφία! Το ζευγάρι έστειλε τη φωτογραφία του σταρ της Μάντσεστερ στον γιο τους και ο τελευταίος τους απάντησε πως είναι στους διασημότερους παίκτες του πλανήτη «Θα πρέπει να είσαι υπερήφανος για μας, ήμασταν πολύ ευγενικοί μαζί τους» του είπε η μητέρα του.

 Pogba and Matic showed their competitive edge as they challenged each other at Uno

 The couple's football mad son was left enraged by his parents bewilderment

 United's £129m pair were made aware they were causing a disturbance with their game

 The parents fail to see anything wrong with what they did

 The hilarious thread has been widely circulated online

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα