Αποχαιρέτησε τον Ντεμπελέ η Τότεναμ, πάει Κίνα ο Βέλγος (vid)

Αποχαιρέτησε τον Ντεμπελέ η Τότεναμ, πάει Κίνα ο Βέλγος (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Αποχαιρέτησε τον Ντεμπελέ η Τότεναμ, πάει Κίνα ο Βέλγος (vid)

bet365

Έπειτα από 6,5 χρόνια στην Τότεναμ, ο Μούσα Ντεμπελέ αποχωρεί και αποχαιρετά την Αγγλία για να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα, βάζοντας στα ταμεία των «σπιρουνιών» 12 εκατ.ευρώ!

Στο Μπαρτσελόνα – Λεβάντε ο Λιονέλ Μέσι σκοράρει πρώτος σε εκπληκτικές αποδόσεις. Νέο Pamestoixima.gr. Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Ο Βέλγος χαφ, ένας από τους υποτιμημένους χαφ, αλλά με σημαντική συνεισφορά στην προσπάθεια της ομάδας του Μαουρίσιο Ποτσετίνο για διεκδίκηση του τίτλου τα τελευταία χρόνια και με παρουσία στο χώρο του κέντρου που τον καθιστά έναν από τους πιο ποιοτικούς στη θέση που αγωνίζεται, ανοίγει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Η Guangzhou R&F FC του Πεκίνου είναι η νέα του ομάδα, η οποία και πρόσφερε 12 εκατομμύρια στην Τότεναμ, που βγαίνει τρομερά κερδισμένη από τη στιγμή που ο παίκτης έμενε ελεύθερος το καλοκαίρι!

Ο αγγλικός σύλλογος ανακοίνωσε τη συμφωνία για την πώληση του Ντεμπελέ και τον αποχαιρέτησε με ένα όμορφο βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα