Μουρίνιο: «Χαίρομαι που έκανα βασικό στην Premier τον Τσεχ»

Κώστας Ζάλιαρης
Μουρίνιο: «Χαίρομαι που έκανα βασικό στην Premier τον Τσεχ»

bet365

Τιμή θεωρεί ο Ζοσέ Μουρίνιο πως ήταν για εκείνον το γεγονός πως εμπιστεύθηκε τον Πετρ Τσεχ για την Premier League πριν από 15 χρόνια και ο γκολκίπερ τον δικαίωσε απόλυτα έπειτα από μια τόσο επιτυχημένη καριέρα...

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Γιουβέντους – Μίλαν! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Τσεχ ανακοίνωσε πως στο φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα βγάλει πλέον τα γάντια του και θα κάνει χώρο για την επόμενη γενιά των τερματοφυλάκων.

Με 14 τρόπαια επί αγγλικού εδάφους, ο θρύλος των Τσέλσι και Άρσεναλ θ' αποχαιρετήσει τα γήπεδα και ο Ζοσέ Μουρίνιο, που ήταν εκείνος ο οποίος τον είχε πάρει το 2004 στους «μπλε» και μαζί πανηγύρισαν τίτλους, είπε για την απόσυρση του 36χρονου πορτιέρε:

«Είναι τιμή μου που ήμουν εγώ εκείνος που του έδωσα τη φανέλα βασικού στην Premier League σε μικρή ηλικία και έπειτα έκανε τα πάντα μόνος του. Όλοι οι αριθμοί των ρεκόρ, οι εμφανίσεις του, οι φορές που κράτησε ανέπαφη την εστία του, τα τρόπαια και ο επαγγελματισμός του. Είναι τεράστια απώλεια για το ποδόσφαιρο, αλλά η ιστορία δεν ξεγράφει. Πολλά συγχαρητήρια για την τρομερή καριέρα του».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα