Πρόκριση στην παράταση για Νιούκαστλ

Πρόκριση στην παράταση για Νιούκαστλ

Gazzetta team
Πρόκριση στην παράταση για Νιούκαστλ

bet365

Μπορεί να έκανε τα εύκολα-δύσκολα, ωστόσο η Νιούκαστλ κατάφερε να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου επικρατώντας με 4-2 της Μπλάκμπερν στην παράταση.

Επιστροφή χρημάτων* στο Γιουβέντους – Μίλαν και σούπερ αποδόσεις στο Σούπερ Καπ Ιταλίας από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Παρότι προηγήθηκε με 2-0 από το 22' η Νιούκαστλ χρειάστηκε την παράταση για να κάμψει την αντίσταση της Μπλάκμπερν και να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Οι «ανθρακωρύχοι» επικράτησαν με 4-2 εκτός έδρας και στην επόμενη φάση θα αντιμετωπίσουν την Γουότφορντ.

Ο αγώνας άρχισε ιδανικά για τους φιλοξενούμενους που προηγήθηκαν μόλις στο 1' με τον Λόνγκαστραφ, ενώ στο 22' ο Ρόμπερτς έκανε το 0-2. Η Μπλάκμπερν δεν το έβαλε κάτω και ως το τέλος του ημιχρόνου είχε ισοφαρίσει. Αρχικά μείωσε με τον Άρμστρονγκ στο 33' και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Λένχαρτ έκανε το 2-2.

Το παιχνίδι δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος και έτσι οι διαφορές των δύο ομάδων λύθηκαν στην παράταση. Εκεί η Νιούκαστλ ήταν πιο σοβαρή και με τον Χοσέλου στο 105' και Πέρεθ στο 106' έκαναν το 2-4 παίρνοντας την πρόκριση.

Στην επόμενη φάση Σέφιλντ και Σρούσμπερι

Διπλό πρόκρισης η Σέφιλντ Γουεν., καθώς επικράτησε 1-0 της Λούτον και βρέθηκε στον 4ο γύρο του κυπέλλου Αγγλίας. Ο Νουχιου στο 46' πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης κι έστειλε τη Σέφιλντ απέναντι στην Τσέλσι (27/01/19 στο Στάμφορντ Μπριτζ).

Στην επόμενη φάση και η Σρούσμπερι (League One), που επικράτησε 3-2 εκτός έδρας της Στόουκ (Championship). Ετσι, στους «32» της διοργάνωσης θα υποδεχθεί τη Γουλβς. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-0 με τα γκολ του Κάμπελ, αλλά η Σρούσμπερι με τους Μπόλτον, Οκεναμπίρι, Λόρεντ έκανε την έκπληξη.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα