Πιθανότατα έναν μήνα εκτός ο Κέιν!

Πιθανότατα έναν μήνα εκτός ο Κέιν!

Κώστας Ζάλιαρης
Πιθανότατα έναν μήνα εκτός ο Κέιν!

bet365

Το πρωί της Τρίτης έγιναν οι πρώτες εξετάσεις για τον τραυματισμό του Κέιν στο πόδι και τ' αποτελέσματα ήταν τέτοια που προετοιμάζουν τον Ποτσετίνο για απουσία του Άγγλου επιθετικού για τέσσερις εβδομάδες...

Μπλάκμπερν – Νιούκαστλ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο στράικερ της Τότεναμ τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Γουέμπλεϊ» και το πρήξιμο στο πόδι δεν είχε υποχωρήσει μέχρι και το βράδυ της Δευτέρας.

Σήμερα (15/1) κατάφερε να βγάλει ακτινογραφία και να υποβληθεί σε ένα πρώτο κομμάτι εξετάσεων, οι οποίες έδειξαν το πρόβλημα, μετά τη διάγνωση του οποίου αναφέρθηκε πως θα χρειαστεί περίπου τέσσερις εβδομάδες για απόλυτη ανάρρωση.

Αυτό προκαλεί τεράστιο μπελά στον Ποτσετίνο που χάνει και τον Σον στο Asian Cup και ξεμένει με τους Γιορέντε και Λούκας Μόουρα...

Τα ματς από τα οποία σίγουρα θ' απουσιάσει ο Κέιν, πέρα από τον επαναληπτικό ημιτελικό του Λιγκ Καπ με την Τσέλσι, είναι αυτό με την Κρίσταλ Πάλας στον 4ο γύρο του Κυπέλλου και οι αναμετρήσεις με τις Φούλαμ, Γουότφορντ, Νιούκαστλ και Λέστερ για το πρωτάθλημα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα