Αζάρ μόνο με 100 εκατομμύρια

Αζάρ μόνο με 100 εκατομμύρια

Κώστας Ζάλιαρης
Αζάρ μόνο με 100 εκατομμύρια

bet365

Η Τσέλσι όρισε τιμή για τον Εντέν Αζάρ σε περίπτωση που αποφασίσει να φύγει, αλλά αυτός θα πρέπει να πείσει τη Ρεάλ Μαδρίτης να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις των Λονδρέζων...

Μπλάκμπερν – Νιούκαστλ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Σύμφωνα με την Telegraph, στους «μπλε» καθιστούν ξεκάθαρο πως θέλουν πολύ να διατηρήσουν τον Βέλγο σούπερ σταρ στο ρόστερ, ωστόσο, αν δεν μπορεί να γίνει αυτό και ο ποδοσφαιριστής έχει αποφασίσει το καλοκαίρι να μετακινηθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, τότε στην Τσέλσι θέλουν να βγουν τρομερά ωφελημένοι στο οικονομικό κομμάτι.

Τη στιγμή, λοιπόν, που υπάρχει πρόταση στο τραπέζι για ανανέωση του συμβολαίου του Εντέν Αζάρ, η αγγλική ομάδα όρισε και την τιμή του αν ο διεθνής μεσοεπιθετικός δεν θελήσει να υπογράψει και κυνηγήσει μεταγραφή στους «μερένγκες» το καλοκαίρι.

Ο σύλλογος της Μαδρίτης, ούτως ή άλλως γνώριζε ότι θα πρέπει να διαθέσει μεγάλο ποσό για να τον πάρει στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», όμως πλέον έμαθε πως αυτό το ποσό θα πρέπει να φτάνει στα 100 εκατομμύρια...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα