Η Τότεναμ θα μπει στο νέο γήπεδο κι ας θέλει ακόμα δουλειά!

Η Τότεναμ θα μπει στο νέο γήπεδο κι ας θέλει ακόμα δουλειά!

Κώστας Ζάλιαρης
Η Τότεναμ θα μπει στο νέο γήπεδο κι ας θέλει ακόμα δουλειά!

bet365

Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι έτοιμο στον απόλυτο βαθμό το νέο γήπεδο της Τότεναμ τον προσεχή Μάρτιο, όμως, ο σύλλογος θέλει να παίξει στο νέο του «σπίτι» από τη στιγμή που θα πληρούνται στο ακέραιο οι συνθήκες ασφαλείας των οπαδών.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Τα «σπιρούνια» έχουν ανακοινώσει ότι και τα ματς του Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν κανονικά στο «Γουέμπλεϊ», έχοντας αρνηθεί να δηλώσουν κάτι περισσότερο όσον αφορά στη χρονική διάρκεια κατά την οποία θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το «στολίδι» της πρωτεύουσας.

Στόχος του κλαμπ είναι η ομάδα να παίξει το πρώτο της ματς στο νέο γήπεδο στα μέσα Μαρτίου και πιο συγκεκριμένα να γίνουν τα εγκαίνια σε αναμέτρηση με την Κρίσταλ Πάλας κι όχι στο ντέρμπι με την Άρσεναλ, υπό το φόβο επεισοδίων και φθορών από τους οπαδούς των «κανονιέρηδων».

Παρ' όλα αυτά, η Daily Mail τονίζει ότι δεν είναι δυνατό να βρίσκεται στην τέλεια κατάσταση το νέο γήπεδο σε ένα δίμηνο από τώρα, παρ' όλα αυτά, αφού θα πληρούνται οι προϋποθέσεις ασφαλείας για τους οπαδούς και τα θέματα που θα εκκρεμούν δεν θα έχουν να κάνουν απόλυτα με το λειτουργικό κομμάτι, ίσως να μη σταθούν εμπόδιο...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα