«Καμπανάκι» από Σωκράτη στην Άρσεναλ

«Καμπανάκι» από Σωκράτη στην Άρσεναλ

Gazzetta team
«Καμπανάκι» από Σωκράτη στην Άρσεναλ

bet365

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έκρουσε το «καμπανάκι» στην Άρσεναλ για τη μάχη της τετράδας έπειτα από την ήττα από τη Γουέστ Χαμ που φέρνει τους Κανονιέρηδες σε δύσκολη θέση.

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Η Άρσεναλ έμεινε έξι βαθμούς πίσω από την τέταρτη Τσέλσι και το μεταξύ τους ντέρμπι την ερχόμενη αγωνιστική θα κρίνει πολλά στη μάχη της τετράδας. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν κρύφτηκε μιλώντας μετά την ήττα από τη Γουέστ Χαμ για το γεγονός ότι αυτός και οι συμπαίκτες του πρέπει να ανεβάσουν ρυθμούς.

«Αν θέλουμε να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα τότε θα πρέπει να δουλέψουμε ομαδικά. Το ματς με την Τσέλσι θα είναι διαφορετικό και πρέπει να ανασυνταχθούμε αρκετά αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά πρέπει να κερδίσουμε. Δεν παίξαμε καλά με τη Γουέστ Χαμ. Όλη η ομάδα δεν ήταν το ίδιο σε σχέση με τα τελευταία ματς. Πρέπει να δουλέψουμε, να δούμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε στα επόμενα παιχνίδια», σχολίασε ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα