Χαμόγελα και... κρασί για Πεπ και Κλαφ! (vid)

Χαμόγελα και... κρασί για Πεπ και Κλαφ! (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Χαμόγελα και... κρασί για Πεπ και Κλαφ! (vid)

bet365

Παρά το βαρύ σκορ, με το οποίο θα μπορούσε η Μπέρτον να θεωρήσει ασεβή τη Μάντσεστερ Σίτι με το τελικό 9-0 στο Etihad, ο Νάιτζελ Κλαφ και ο Πεπ Γκουαρδιόλα χαμογελούσαν παρέα στο σφύριγμα της λήξης.

Η Μπέρτον βίωσε μια πολύ δύσκολη εμπειρία στο Etihad, το βράδυ της Τετάρτης, όμως, μόνο περήφανη μπορεί να είναι για την παρουσία της σε αυτό το σημείο του Carabao Cup.

Η διαφορά δυναμικότητας και ποιότητας ήταν τεράστια και έγινε εμφανέστατη στον αγωνιστικό χώρο, με τους «πολίτες» να σκοράρουν στις καλύτερες από τις 28 τελικές προσπάθειες που κατέγραψαν.

Ο Νάιτζελ Κλαφ, δεν είχε κάτι κακό να πει για τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τους ποδοσφαιριστές του, ούτε να θίξει ζήτημα σεβασμού.

Ίσα – ίσα οι δυο τους χαμογελούσαν σε πολύ φιλικό επίπεδο μετά τη λήξη του πρώτου ημιτελικού του Λιγκ Καπ και ο Καταλανός τεχνικός δήλωσε λίγο αργότερα: «Θα πάω με τον Νάιτζελ για κρασί... Ξέρω πόσο μεγάλη μορφή για το αγγλικό ποδόσφαιρο ήταν ο πατέρας του, ο Μπράιαν Κλαφ. Θα είναι τιμή και χαρά μου να μάθω πράγματα για εκείνον».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα