Μοιράστηκε τις ευθύνες... με τον άνεμο ο Κλοπ

Μοιράστηκε τις ευθύνες... με τον άνεμο ο Κλοπ

Κώστας Ζάλιαρης
Μοιράστηκε τις ευθύνες... με τον άνεμο ο Κλοπ

bet365

Αν και αποδέχθηκε το δικό του μερίδιο ευθύνης για το μεγάλο ροτέισον και την κακή εικόνα των παικτών της Λίβερπουλ λόγω της έλλειψης ρυθμού, ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε και στον... δυνατό άνεμο, μετά τον αποκλεισμό των «κόκκινων» από τη Γουλβς με το 2-1 στον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Στο νέο Pamestoixima.gr βρίσκεις τον Χάρι Κέιν να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή σε σούπερ αποδόσεις. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ο Γερμανός τεχνικός είχε όλη την καλή διάθεση να υπερασπιστεί τους παίκτες του και να πάρει πάνω του όλη την ευθύνη και το βάρος της αποτυχίας με το κακό αποτέλεσμα και τη διακοπή της πορείας της ομάδας του στο FA Cup μετά το 2-1 των «λύκων» στο «Μολινό», το βράδυ της Δευτέρας.

Με εντελώς διαφοροποιημένη 11άδα λόγω και των αναγκών που είχε η Λίβερπουλ ελέω των τραυματιών και των παικτών που είχαν ίωση τις προηγούμενες μέρες, ο Kloppo χρειάστηκε να δώσει το βάπτισμα του πυρός και στους πιτσιρικάδες Καμάτσο, Τζόουνς και Χούβερ, με τον τελευταίο να γίνεται ο νεότερος που συμμετέχει σε ματς Κυπέλλου για τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ σε ηλικία 16 ετών!

«Έπρεπε να κάνουμε αλλαγές. Ορισμένοι παίκτες ήταν άρρωστοι μετά το ματς με τη Σίτι την περασμένη εβδομάδα, ο Λόβρεν έπρεπε να βρίσκεται στον πάγκο αλλά τελικά βρέθηκε στο αρχικό σχήμα και μετά τραυματίστηκε. Δεν βοήθησε όλο αυτό. Έπαιξε ο Οριγκί που δεν είχε ρυθμό. Ο Στάριτζ είχε λίγο περισσότερο αλλά και πάλι δεν έφτανε, ο Μορένο δεν είχε ρυθμό... » είπε αρχικά ο κόουτς της Λίβερπουλ για να πετάξει και την ατάκα: «Ο άνεμος δεν βοηθούσε τους παίκτες γιατί δεν μπορούσαν να σταματήσουν τη μπάλα...» και κάπου εκεί τα χάλασε όλα...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα