Ρούμπεν Νέβες: Ο... Rocket-man της Γουλβς (vids)

Ρούμπεν Νέβες: Ο... Rocket-man της Γουλβς (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Ρούμπεν Νέβες: Ο... Rocket-man της Γουλβς (vids)

bet365

Μετά και το νέο τρομερό γκολ που πέτυχε, αυτή τη φορά στο Κύπελλο Αγγλίας απέναντι στη Λίβερπουλ, ο Ρούμπεν Νέβες απλά συνεχίζει ν' αποδεικνύει ότι βαριέται τα εύκολα και θα σκοράρει μόνο με εντυπωσιακό τρόπο, από απόσταση!

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Tότεναμ – Τσέλσι! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ίσως να είναι έτσι και στην προσωπική του ζωή που... του αρέσουν οι αποστάσεις. Σχέση εξ αποστάσεως, ελευθερία, χώρος και χρόνος...

Όχι ότι μας αφορά, αλλά ο Ρούμπεν Νέβες θα μπορούσε να το έχει ως... θεωρία ζωής το γεγονός πως όταν έχεις το χώρο σου, μπορείς να κάνεις σπουδαία πράγματα.

Ή ακόμα κι αν δεν έχει άνεση, ακόμα κι αν πιέζουν καταστάσεις ή... αντίπαλοι που πέφτουν πάνω του για να τον σταματήσουν, ο Ρούμπεν Νέβες φροντίζει να επιβεβαιώνει τον τίτλο του ως ο... Rocket-man, όπως τον χαρακτηρίζουν πλέον επί αγγλικού εδάφους.

Από τα εννέα γκολ που έχει πετύχει στη θητεία του στη Γουλβς μέχρι και αυτή τη στιγμή, μαζί με το τέρμα απέναντι στη Λίβερπουλ στο Κύπελλο, τα 8 εξ αυτών έχουν έρθει με «εκτελέσεις» εκτός περιοχής και το μοναδικό που απομένει, είναι... μια εκτέλεση πέναλτι!

Από την άσπρη βούλα σκόραρε φέτος κόντρα στην Τότεναμ στο πρώτο παιχνίδι με τα «σπιρούνια» στο «Μολινό» για το πρωτάθλημα, λίγο καιρό πριν από το τρομερό πέρασμα της ομάδας του Νούνο Σάντο από το «Γουέμπλεϊ» με το εκπληκτικό 3-1, ενώ, είχε στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ σε εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με την Έβερτον.

Δείτε και τα 8 γκολ του Ρούμπεν Νέβες από απόσταση με τη φανέλα της Γουλβς:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα