«Η Γιουνάιτεντ θα προσφέρει 6 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Μανωλά»

Gazzetta team
«Η Γιουνάιτεντ θα προσφέρει 6 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον Μανωλά»

bet365

Ιταλικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προσφέρει ένα ηγεμονικό συμβόλαιο στον Κώστα Μανωλά για να τον πάρει στο Όλντ Τράφορντ.

Το όνομα του Κώστα Μανωλά βρίσκεται στο προσκήνιο, ειδικά μετά από τη συμφωνία που έκανε με τον μεγαλοατζέντη Μίνο Ραϊόλα.

Μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται πολύ για τον Έλληνα αμυντικό της Ρόμα είναι και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία δείχνει διατεθειμένη να σπάσει τη ρήτρα των 36 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την Gazzetta dello Sport το συμβόλαιο που θα προτείνει η Γιουνάιτεντ στον Μανωλά θα ανέρχεται στα 6 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Σοσιεδάδ! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Βέβαια, ένα ερώτημα που τίθεται, είναι κατά πόσον ο Μίνο Ραϊόλα θα μπορέσει να ξανακάνει... δουλειές με τους «Κόκκινους Διαβόλους» από τη στιγμή που έχει χαλάσει τη σχέση του με την ομάδα λόγω του Πολ Πογκμπά. Αυτό είναι κάτι που μένει να φανεί...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα