«Καθάρισε» η Γιουνάιτεντ, προκρίσεις και για Μπράιτον, Γουέστ Χαμ, Μπέρνλι (vids)

Gazzetta team
«Καθάρισε» η Γιουνάιτεντ, προκρίσεις και για Μπράιτον, Γουέστ Χαμ, Μπέρνλι (vids)

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε με 2-0 της Ρέντινγκ και πήρε την πρόκριση για τον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας. Προκρίσεις και για Μπράιτον και Γουέστ Χαμ επί των Μπόρνμουθ και Μπέρμιγχαμ αντίστοιχα, στο τέλος χαμογέλασε η Μπέρνλι.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλκιερ φρέσκαρε την ενδεκάδα του στο ματς κυπέλλου με τη Ρέντινγκ, ωστόσο χρησιμοποίησε και έμπειρους παίκτες, οι οποίοι «καθάρισαν» την πρόκριση επί της Ρέντινγκ από το πρώτο μέρος. Με ένα πέναλτι του Μάτα στο 22' και ένα τέρμα του Λουκάκου στο 45' η Γιουνάιτεντ επιβλήθηκε της Ρέντινγκ με 2-0 και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Προκρίσεις πανηγύρισαν τόσο η Μπράιτον χάρη στο 3-1 επί της Μπόρνμουθ, όσο και η Γουέστ Χαμ με το 2-0 επί της Μπέρμιγχαμ. Η Μπέρνλι χρειάστηκε ένα πέναλτι του Γουντ στις καθυστερήσεις για να προκριθεί επί της Μπάρνσλεϊ (1-0). Σε ρεβάνς οδηγούνται τα Σέφιλντ Γουένσντεϊ - Λούτον (0-0) και Σριούσμπερι - Στόουκ (1-1), ενώ το 1-0 επί της Γουίγκαν ήταν αρκετό για τη Γουέστ Μπρομ ώστε να προκριθεί στον τέταρτο γύρο.

Τα αποτελέσματα των επτά πρώτων χρονικά αγώνων του Σαββάτου (05/01) για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας:

Μπόρνμουθ - Μπράιτον 1-3

Μπέρνλι - Μπάρνσλεϊ 1-0

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ρέντινγκ 2-0

Σέφιλντ Γουένσντεϊ - Λούτον 0-0

Σριούσμπερι - Στόουκ 1-1

Γουέστ Μπρομ - Γουίγκαν 1-0

Γουέστ Χαμ - Μπέρμιγχαμ 2-0

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα