Τρανμίρ - Τότεναμ 0-7

Τρανμίρ - Τότεναμ 0-7

Gazzetta team
Τρανμίρ - Τότεναμ 0-7

bet365

Με πρωταγωνιστή τον Φερνάντο Γιορέντε (χατ-τρικ) η Τότεναμ έκανε πλάκα στην έδρα της Τρανμίρ (0-7) και πέρασε στον 4ο γύρο του FA Cup.

Λίγες μέρες μετά την άνετη νίκη στην έδρα της Κάρντιφ για την Premier League, η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο δεν λυπήθηκε καθόλου την Τρανμίρ, την οποία διέλυσε εκτός έδρας για να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας. Στο 40' με τρομερό σουτ άνοιξε το σκορ ο Οριέ και στο 48' ο Γιορέντε έκανε το 0-2 σε κενό τέρμα μετά την ασίστ του Σον, ο οποίος στο 55' έδωσε και δεύτερη, αυτή τη φορά στον Οριέ που ανέβηκε και έγραψε το 0-3. Ο Σον είχε πάρει φωτιά και στο 57' ύστερα από ατομική προσπάθεια πλάσαρε ο ίδιος για το 0-4 και στη συνέχεια ο Γιορέντε ολοκλήρωσε το χατ-τρικ. Ο Βάσκος φορ πλάσαρε σωστά το τετ-α-τετ μετά την κάθετη του Σκιπ στο 71' και ένα λεπτό μετά πλάσαρε από κοντά έπειτα από την προσπάθεια του Λούκας Μόουρα από αριστερά για το 0-6, ενώ το τελικό 0-7 διαμόρφωσε στο 82' ο Κάρι Κέιν με σκαφτό πλασέ πάνω από τον αντίπαλο keeper. Ηταν η μεγαλύτερη σε έκταση νίκη εκτός έδρας από το 1882 για τους Spurs.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα