Αινιγματικές κινήσεις από Φάμπρεγας... (pic)

Αινιγματικές κινήσεις από Φάμπρεγας... (pic)

Κώστας Ζάλιαρης
Αινιγματικές κινήσεις από Φάμπρεγας... (pic)

bet365

Μπήκε με αλλαγή λίγο πριν το 80', θα μπορούσε να κατοχυρώσει ασίστ στον Μοράτα σε γκολ που δεν μέτρησε για πολύ οριακό οφσάιντ, έδωσε το κάτι παραπάνω στην Τσέλσι κι όμως, ο Σεσκ Φάμπρεγας έδειξε με κινήσεις του πως ίσως και να μετράει πλέον αντίστροφα για το τέλος της παρουσίας του στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο Ισπανός χαφ πραγματοποίησε την 500η του εμφάνιση στο αγγλικό ποδόσφαιρο, το βράδυ της Τετάρτης απέναντι στη Σαουθάμπτον, στο 0-0 των «μπλε» μπροστά στο κοινό τους.

Ο Μαουρίσιο Σάρι δεν τον προτιμάει, έχει δείξει ξεκάθαρα τις επιλογές του για τους Ζορζίνιο, Καντέ, Μπάρκλεϊ, Λόφτους – Τσικ και Κόβασιτς για τα χαφ, παρ' όλα αυτά, είδε απέναντι στους «αγίους» πως ο Φάμπρεγας παραμένει ένας παίκτης που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω.

Στη λήξη της αναμέτρησης της Τετάρτης και με το κοινό ν' αποδοκιμάζει για το τελικό 0-0, ο έμπειρος χαφ αποχαιρέτησε τον κόσμο, χειροκρότησε, έδειξε το σημείο της καρδιάς και λίγο αργότερα, έγραψε πως θα ξαναδεί τους οπαδούς της ομάδας το Σάββατο, στο ματς Κυπέλλου...

Όλα αυτά έρχονται να προστεθούν στα σενάρια που τον θέλουν να είναι το τελευταίο του παιχνίδι αυτό κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ σε δυο μέρες, με τη φημολογία να κάνει λόγο για δεδομένη συμφωνία με τη Μονακό έναντι 10 εκατομμυρίων που θα λάβει η Τσέλσι...

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα