Γκουαρδιόλα: «Ολοι πιστεύουν ότι θα χάσουμε από τη Λίβερπουλ»!

Gazzetta team
Γκουαρδιόλα: «Ολοι πιστεύουν ότι θα χάσουμε από τη Λίβερπουλ»!

bet365

Αφού επανέλαβε τις ευλογίες του για την «κορυφαία στην Ευρώπη» αντίπαλό του, ο προπονητής της Σίτι μίλησε για το feeling ήττας που πλανάται πάνω από το Μάντσεστερ για τη μάχη τίτλου της Πέμπτης.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται σε... αρρωστημένα τέλεια κατάσταση και ως αήττητη τρέχει το κορυφαίο ξεκίνημα της ιστορίας της. Κάπως έτσι πάει με ψυχολογικό και βαθμολογικό πλεονέκτημα στο «Ετιχαντ« για το ξεκαθάρισμα τίτλου της Πέμπτης (22:00). Σε αυτό λοιπόν αναφέρθηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, αλλά και το πόσο έχει επηρεάσει τη γνώμη του κοινού το ντεφορμάρισμα της δικής του ομάδας:

«Η πραγματικότητα είναι ξεκάθαρη. Βρισκόμαστε επτά βαθμούς πίσω. Για εμάς αυτή είναι λοιπόν η μεγάλη ευκαιρία ώστε να μειώσουμε την απόσταση. Αρκετός κόσμος με ρωτάει για το τι θα συμβεί εάν χάσουμε. Κανείς δεν πιστεύει σε εμάς, όλοι θεωρούν ότι θα ηττηθούμε. Εμείς οφείλουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας και να παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας, να είμαστε επιθετικοί ακόμα και χωρίς την μπάλα», εξήγησε ο τεχνικός των Πολιτών, για να επαναλάβει όσα είχε πει πριν λίγες μέρες σχετικά με την τρελή αγωνιστική εικόνα των αντιπάλων του.

«Αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη όσον αφορά την αντοχή, την πίεση, τον τρόπο με τον οποίο ελέγχουν τις λεπτομέρειες του αγώνα».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα