Ο Κέιν λατρεύει την Πρωτοχρονιά στο γήπεδο! (vids)

Ο Κέιν λατρεύει την Πρωτοχρονιά στο γήπεδο! (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Κέιν λατρεύει την Πρωτοχρονιά στο γήπεδο! (vids)

bet365

Με το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Κάρντιφ, ο Χάρι Κέιν αποδεικνύεται ο καλύτερος για ποδαρικό κάθε Πρωτοχρονιά, αφού ισοφάρισε την καλύτερη επίδοση από γκολ στην Premier League την πρώτη μέρα του χρόνου!

Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γ. με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Θα μπορούσε να είναι... influencer, αφού ο συγκεκριμένος τίτλος είναι πλέον τρομερά διαδεδομένος σε αυτή την εποχή για τους ανθρώπους που μπορούν να επηρεάσουν τον διπλανό τους ώστε να γίνει καλύτερος.

Κάπως έτσι ενεργεί και ο Χάρι Κέιν κάθε φορά που βρίσκεται στο γήπεδο την πρώτη μέρα κάθε νέου έτους.

Η Πρωτοχρονιά... του πηγαίνει, του αρέσει και τον παρουσιάζει αποτελεσματικό. Έπειτα από ώρες ξεγνοιασιάς και όμορφων στιγμών με την οικογένειά του στην αλλαγή του χρόνου, μάλλον φροντίζει να ξεκουράζεται καλά τη νύχτα, να τρώει καλά το πρωί της Πρωτοχρονιάς κι όταν ρίχνεται στη «μάχη»... του δίνει και καταλαβαίνει.

Σκοράροντας απέναντι στην Κάρντιφ μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης που διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης, 1η Ιανουαρίου του 2019, έχει φτάσει πλέον στα πέντε γκολ ανήμερα την Πρωτοχρονιά, ισοφαρίζοντας την κορυφαία επίδοση που είχαν καταγράψει στη σύγχρονη μορφή του κορυφαίου πρωταθλήματος οι Άντι Κόουλ και Στίβεν Τζέραρντ.

Ο Κέιν, είχε πρωταγωνιστήσει στο εντυπωσιακό 5-3 της Τότεναμ επί της Τσέλσι, στις 1/1/2015 στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», την αμέσως επόμενη χρονιά τα «σπιρούνια» έπαιξαν το πρώτο τους ματς την 3η Ιανουαρίου και το 2017 ήρθαν ακόμα δυο τέρματα. Αυτή τη φορά, η ομάδα του Ποτσετίνο είχε εξορμήσει στο «Vicarage Road» για ματς με τη Γουότφορντ και ο διεθνής στράικερ είχε βρει δίχτυα στο 27' και το 33', με τον Άλι να τον ακολουθεί στο 41' και το 46' και το ματς να ολοκληρώνεται με το τελικό 4-1.

Φέτος, ήρθε και το γκολ κόντρα στους «bluebirds» στο άνετο 3-0 στην Ουαλία, έχοντας πλέον σκοράρει απέναντι και στις 28 ομάδες που έχει αντιμετωπίσει στη θητεία του στην κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου!

Δείτε τα ματς με τα γκολ του:

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα