Ντεμπούτο στην Άρσεναλ και πρώτος από το 2001 στην Premier!

Ντεμπούτο στην Άρσεναλ και πρώτος από το 2001 στην Premier!

Κώστας Ζάλιαρης
Ντεμπούτο στην Άρσεναλ και πρώτος από το 2001 στην Premier!

bet365

Ο Μπουκάγιο Σάκα, συμμετείχε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας για το 2018 και με την έλευση του νέου έτους, έκανε ντεμπούτο στην Premier League και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σημειώνει συμμετοχή στο κορυφαίο πρωτάθλημα όντας γεννημένος από το 2001 και μετά!

Μπόρνμουθ – Γουότφορντ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο 17χρονος επιθετικός (για την ακρίβεια 17 ετών και 3 μηνών), είχε ήδη κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο ανώτατο επίπεδο ανταγωνισμού όταν είχε παίξει στη φετινή φάση των ομίλων του Europa League, ωστόσο, ήρθε η στιγμή που έκανε το ντεμπούτο του και στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

Με την 1η μέρα του 2019, ο Σάκα πέρασε με αλλαγή στην εύκολη νίκη (4-1) των «κανονιέρηδων» απέναντι στη Φούλαμ για την 21η αγωνιστική της Premier League, αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα με την ανδρική ομάδα του λονδρέζικου κλαμπ και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που καταγράφει επίσημη συμμετοχή όντας γεννημένος από το 2001 κι έπειτα!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα