Ποκετίνο για το Σίτι-Λίβερπουλ: «Δεν με νοιάζει!»

Ποκετίνο για το Σίτι-Λίβερπουλ: «Δεν με νοιάζει!»

Gazzetta team
Ποκετίνο για το Σίτι-Λίβερπουλ: «Δεν με νοιάζει!»

bet365

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο τόνισε ότι δεν τον ενδιαφέρει η έκβαση του ντέρμπι κορυφής της Πέμπτης στο Etihad, υποστηρίζοντας ότι απλά θα απολαύσει το ματς.

Η Τότεναμ επέστρεψε στις νίκες έπειτα από το 3-1 από τη Γουλβς, επικρατώντας 3-0 στην έδρα της Κάρντιφ. Ο Ποκετίνο αρχικά μίλησε για το ματς: «Πρωτίστως έχει να κάνει με τους τρεις βαθμούς και δεν θέλω να βλέπω τη βαθμολογία. Φυσικά είμαστε σε πολύ καλή θέση, αλλά πρέπει να είμαστε σταθεροί. Σήμερα η Premier League είναι τόσο δύσκολη, που αν θέλεις να βρεθείς σε μια καλή θέση πρέπει να είσαι σταθερός όλη τη σεζόν και δεν μπορείς να σπαταλάς βαθμούς, όπως κάναμε εμείς με τη Γουλβς».

Μιλγουόκι Μπακς – Ντιτρόιτ Πίστονς με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Όσον αφορά το ντέρμπι ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Σίτι; «Δεν με νοιάζει, δεν με νοιάζει, δεν με νοιάζει!», τόνισε χαρακτηριστικά. «Φυσικά θα παρακολουθήσω επειδή θα είναι έναν απίστευτο ματς και φυσικά θα απολαύσω το ποδόσφαιρο. Και οι δύο ομάδες νομίζω είναι οι καλύτερες στην Αγγλία. Θα το απολαύσω, αλλά την επόμενη παίζουμε Κύπελλο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα