Αρσεναλ - Φούλαμ 4-1

Gazzetta team
Αρσεναλ - Φούλαμ 4-1

bet365

Η Αρσεναλ μπήκε με το δεξί τεσσάρων παικτών της στο 2019, λύγισε την Φούλαμ (4-1) και με ματς περισσότερο πήγε στο -2 από την 4η θέση.

Με καλό τρόπο μπήκε στο νέο έτος η ομάδα του Ουνάι Εμερι καθώς άφησε πίσω τη συντριβή από την Λίβερπουλ και με το 4-1 επί της Φούλαμ, πλησίασε στην 4άδα της Premier League. Την πρώτη του ασίστ έδωσε ο Ελληνας κεντρικός αμυντικός, Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Η Αρσεναλ είχε την πρώτη καλή στιγμή μόλις στο 2' με τον Ομπαμεγιάνγκ και φάνηκε να μπαίνει δυνατά, όμως όσο τα λεπτά κυλούσαν η Φούλαμ πατούσε καλά και είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ με τον Σεσενιόν. Στο 15' ο Γάλλος έφυγε πολύ γρήγορα στην κόντρα σε τετ-α-τετ αλλά το πλασέ του δεν ήταν καλό και στο 23' ο Σίρλε του γύρισε πάρε-βάλε από αριστερά αλλά ο 18χρονος δεν βρήκε την μπάλα. Μοιραία, η ομάδα του Ρανιέρι έμεινε πίσω στο σκορ στο 25' όταν η σέντρα του Ιβόμπι βρήκε τον Τσάκα και εκείνος ήταν πολύ μόνος και έκανε πολύ εύκολα το 1-0 από κοντά. Η Αρσεναλ ανέβηκε στη συνέχεια και έψαξε το γκολ που θα την έστελνε χαλαρή στα αποδυτήρια, όμως Τσάκα (35'), Ομπαμεγιάνγκ (40') και Λακαζέτ (42') δεν έκαναν γκολ τις μεγάλες ευκαιρίες που βρήκαν και το 1-0 παρέμεινε για τα πρώτα 45'.

Οσα δεν μπήκαν στο πρώτο μέρος, μπήκαν στην επανάληψη. Στο 55' η Αρσεναλ έκρυψε την μπάλα και ο Λακαζέτ έκανε το 2-0, με τον Γάλλο να χάνει τρία λεπτά μετά ευκαιρία για δεύτερο κολλητό γκολ, όμως ο Ρίκο τον νίκησε. Στα επόμενα λεπτά οι Gunners έδειξαν κάπως να χαλαρώνουν και στο 69' μετά τη συρτή σέντρα από αριστερά ο Καμαρά σε κενό τέρμα μείωσε σε 2-1. Στο 75' ο Εμερι έβαλε τον Ράμσεϊ και ο Ουαλός μέσος τέσσερα λεπτά αργότερα σκόραρε με σουτ στο παραθυράκι ύστερα από πλασέ του Ομπαμεγιάνγκ στο δοκάρι (3-1) και ο τελευταίος βρήκε τελικά το γκολ που τόσο έψαχνε καθώς στο 85' μετά την πάσα του Παπασταθόπουλου έκανε σουτ που κόντραρε και πήγε στα δίχτυα για το τελικό 4-1.

Αρσεναλ (Ουνάι Εμερι): Παπασταθόπουλος, Κοσιελνί, Μουστάφι (46' Τορέιρα), Κολάσινατς, Μάιτλαντ-Νάιλς, Τσάκα, Γκουεντουζί, Ιβόμπι (83' Σάκα), Λακαζέτ (75' Ράμσεϊ), Ομπαμεγιάνγκ.

Φούλαμ (Κλαούντιο Ρανιέρι): Ρίκο, Οντόι, Λε Μαρτσάν, Ριμ, Κρίστι (56' Φοσού-Μενσά), Μπράιαν, Σίρλε (61' Καμαρά), Κέιρνι, Σισέ (61' Σερί), Σεσενιόν, Μίτροβιτς.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα