Το +16 της Λίβερπουλ και η κατρακύλα της Μπέρνλι

Κώστας Ζάλιαρης
Το +16 της Λίβερπουλ και η κατρακύλα της Μπέρνλι

bet365

Η βαθμολογική διαφορά των ομάδων της Premier League σε σχέση με την περσινή αγωνιστική περίοδο, είναι τέτοια που φανερώνει πράγματα για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί φέτος στο τέλος του πρώτου μισού του αγγλικού «Μαραθωνίου».

Η Λίβερπουλ, με το +6 από την Τότεναμ και το +7 από τη Μάντσεστερ Σίτι τη φετινή αγωνιστική περίοδο, έχει καταφέρει να κάνει πλέον σε κάθε ματς κι από ένα βήμα για την... ιστορική κατάκτηση του τίτλου που τόσο πολύ ονειρεύονται στην κόκκινη πλευρά του Μέρσεϊσαϊντ.

Στο νέο Pamestoixima.gr θα βρεις τις Τότεναμ. Ίντερ και Ρόμα σε φοβερές αποδόσεις.

Συγκριτικά με την περασμένη σεζόν, οι «κόκκινοι», που είναι αήττητοι φέτος, έχουν συγκεντρώσει 16 πόντους περισσότερους, στο +5 από τις Τότεναμ και Σίτι που αντιστοίχως έχουν μαζέψει +11 από την περσινή τους συγκομιδή αυτή τη στιγμή στις 19 αγωνιστικές που έχουν διεξαχθεί.

Η μεγαλύτερη απογοήτευση απ' όλες τις ομάδες είναι αυτή της Μπέρνλι, με την ομάδα του Σον Ντάις να έχει ακολουθήσει μια τεράστια κατρακύλα και από εκεί που κατάφερνε να παραμείνει εντός του πρώτου μισού της βαθμολογίας με αποτέλεσμα στο φινάλε του περσινού πρωταθλήματος να βγει στην Ευρώπη, φέτος, στα τέλη του Δεκέμβρη και πριν από την τελευταία φουρνιά αγώνων για το 2018, έχει μείνει στο -20 από τη συγκομιδή βαθμών της για το 2017-2018.

Και η Χάντερσφιλντ, πάντως, έχει αρκετά μεγάλο πρόβλημα, με το -12 ν' αποτυπώνει τους μεγάλους μπελάδες που αντιμετωπίζει πλέον η ομάδα του Βάγκνερ σε μια αποστολή... επιβίωσης.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα