Ο Σακίρι συμπληρώνει τους... Fantastic 4 της Λίβερπουλ! (pics)

Ο Σακίρι συμπληρώνει τους... Fantastic 4 της Λίβερπουλ! (pics)

Κώστας Ζάλιαρης
Ο Σακίρι συμπληρώνει τους... Fantastic 4 της Λίβερπουλ! (pics)

bet365

Τα 13 εκατ.λίρες στην... υποβιβασμένη Στόουκ για τον Σέρνταν Σακίρι, έχουν ήδη αποσβεστεί για τη Λίβερπουλ που βλέπει τον Ελβετό να μπαίνει «σφήνα» στη μαγική τριπλέτα που ήδη υπήρχε, ώστε να δημιουργηθούν πλέον οι Fantastic 4 με τα κόκκινα!

Επιστροφή χρημάτων* στο Γουλβς – Λίβερπουλ και σούπερ αποδόσεις στη Super League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Σέρνταν Σακίρι είναι ένα από τα πρόσωπα των ημερών στην Αγγλία και την Premier League και παραμένει ένας από τους πρωταγωνιστές της καθημερινότητας στο Νησί, ακόμα και τη στιγμή που όλα κινούνται γύρω από την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την πρόσληψη του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ για τη δύσκολη συνέχεια των «κόκκινων διαβόλων».

Με 13 συμμετοχές στη φετινή Premier και με μόλις 7 παρουσίες στο αρχικό σχήμα των «κόκκινων», ο Σακίρι έχει δικαιώσει στον απόλυτο βαθμό τον Γιούργκεν Κλοπ για την επιλογή του, το φετινό καλοκαίρι και πολύ περισσότερο το έκανε στο πρόσφατο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ στο «Άνφιλντ», το απόγευμα της περασμένης Κυριακής.

Στη μια από τις 6 συμμετοχές του με αλλαγή στα παιχνίδια του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ, σκόραρε έπειτα από μόλις 114'' και το έκανε και δεύτερη φορά εντός 10λέπτου από τη στιγμή που πέρασε στο ματς, με αποτέλεσμα να κάνει τη διαφορά και να κρίνει μόνος το μεγάλο παιχνίδι με τους «κόκκινους διαβόλους» διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Συνολικά, πλέον, μετράει 5 γκολ και 3 ασίστ στις μέχρι στιγμής εμφανίσεις του με την κόκκινη φανέλα σε αυτό το πρώτο μισό του τρέχοντος Μαραθωνίου του κορυφαίου πρωταθλήματος, μπαίνοντας, έτσι, δικαιωματικά, στο... κλαμπ που έχουν φτιάξει οι Σαλάχ, Μανέ και Φιρμίνο από καιρό.

Συνηθίζεται να υπάρχουν και να συγκρίνονται... μαγικές τριπλέτες στα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, αυτή της Λίβερπουλ έχει καταφέρει να ξεπεράσει σε αποτελεσματικότητα τους Μπαπέ, Καβάνι και Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά πλέον, οι «κόκκινοι» πάνε... ένα βήμα παρακάτω, βάζοντας και τον Σακίρι στην ομάδα τους, για ν' αποτελέσουν πλέον τους Fantastic 4 του μεγάλου αγγλικού λιμανιού!

Τα 5 τέρματα και οι 3 ασίστ του Ελβετού μεσοεπιθετικού σε αυτούς τους πρώτους μήνες της παρουσίας του στο «Άνφιλντ», έχουν έρθει όλα κι όλα σε 715 αγωνιστικά λεπτά, ενώ, στα παιχνίδια που έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Premier, η ομάδα του «Kloppo» έχει καταγράψει 11 νίκες, 2 ισοπαλίες και φυσικά δεν υπάρχει ήττα!

Μόλις ένα γκολ περισσότερο από τον Σακίρι, αλλά σε όλες τις διοργανώσεις, έχει ο Ρομπέρτο Φιρμόνο, με τις ίδιες ασίστ, στα 8 γκολ έχει φτάσει ο Σαντιό Μανέ και στα 13 έχει βρεθεί ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Κι όσο για τον Αιγύπτιο, εκείνος μπορεί να κατηγορείται και να κάνει τον κόσμο ν' απορεί που δεν πανηγυρίζει τα δικά του γκολ, αλλά το... Shaqiri effect «έπιασε» κι εκείνον, που ξέσπασε στο ντέρμπι με τους «κόκκινους διαβόλους» και το αποδεικνύει η πρώτη από τις παρακάτω φωτογραφίες...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα