Πήρε άδεια κι επιστρέφει το 2019 ο Λουκάκου!

Πήρε άδεια κι επιστρέφει το 2019 ο Λουκάκου!

Κώστας Ζάλιαρης
Πήρε άδεια κι επιστρέφει το 2019 ο Λουκάκου!

bet365

Δίχως να έχει άποψη ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ επί του θέματος, ο Ρομέλου Λουκάκου βρίσκεται σε συμφωνημένη άδεια από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι και το νέο έτος...

Η Λίβερπουλ είναι το φαβορί κόντρα στη Γουλβς και παίζει σε φοβερές αποδόσεις στο νέο Pamestoixima.gr.

Ο Βέλγος επιθετικός που σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε κάνει λόγο για κόπωση που του έβγαινε μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο και την πορεία του Βελγίου μέχρι την 3η θέση της διοργάνωσης, φαίνεται πως προσπαθεί να χαλαρώσει και να επανέλθει με τον καλύτερο εαυτό του στις τάξεις της Γιουνάιτεντ.

Από την αρχή της εβδομάδας βρίσκεται σε άδεια και θα χάσει τόσο το ματς με την Κάρντιφ, το Σάββατο, όσο και τη Boxing Day αλλά και την αναμέτρηση της 30ης Δεκέμβρη με αντίπαλο την Μπόρνμουθ.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, δεν είχε επίγνωση του θέματος κι απλά ενημερώθηκε ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στον Λουκάκου μέχρι και το νέο έτος...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα