Ποτσετίνο: «Δεν έχουμε λεφτά για μεταγραφές»!

Ποτσετίνο: «Δεν έχουμε λεφτά για μεταγραφές»!

Κώστας Ζάλιαρης
Ποτσετίνο: «Δεν έχουμε λεφτά για μεταγραφές»!

bet365

Ούτε το καλοκαίρι έκανε μεταγραφές, ούτε τον προσεχή Ιανουάριο θα πραγματοποιήσει προσθήκες στο ρόστερ η Τότεναμ, με τον Ποτσετίνο να ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχουν χρήματα προς διάθεση σε ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή!

Το Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ παίζει στο νέο Pamestoixima.gr με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Στη θερινή μεταγραφική περίοδο, τα «σπιρούνια» έγιναν η πρώτη ομάδα στην Premier League που δεν απέκτησε ούτε έναν ποδοσφαιριστή, παρά τις εξαγγελίες του Αργεντινού κόουτς στο φινάλε της περασμένης σεζόν περί ανάγκης να σημειωθούν ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ ώστε να πάει ένα βήμα παρακάτω η ομάδα.

Ο Ποτσετίνο συμβιβάστηκε, άλλαξε σκέψεις, κατάφερε να προσαρμοστεί με τους παίκτες που ήδη είχε στη διάθεσή του, δεν παραπονέθηκε ούτε μια στιγμή, δήλωσε χαρούμενος με το υλικό που έχει στα χέρια του, ενώ, ξέρει ήδη πως ούτε τον Ιανουάριο θα αλλάξει κάτι.

«Δεν έχω χρήματα να διαθέσω για μεταγραφές... Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος αλλά και εσείς οι δημοσιογράφοι ότι η Τότεναμ έφτιαξε το προπονητικό της κέντρο και δημιούργησε ένα από τα καλύτερα γήπεδα στον κόσμο με δικά της χρήματα. Δεν ήρθε κανείς... ουρανοκατέβατος και μας είπε “πόσα θέλετε για το γήπεδο; Πάρτε τα... Και τι θέλει ο προπονητής; Πέντε παίκτες; Θα του δώσουμε και 500 εκατ. παραπάνω”. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι λειτουργούμε με τα δικά μας χρήματα...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα