Λέστερ – Μαν. Σίτι 1-1 (1-3 πέναλτι)

Gazzetta team
Λέστερ – Μαν. Σίτι 1-1 (1-3 πέναλτι)

bet365

Ο Βόσνιος πορτιέρο έπιασε δύο πέναλτι και έστειλε τους Πολίτες στα ημιτελικά του League Cup, καθώς απέκλεισαν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, όπως πέρσι, τη Λέστερ με 1-3 από την άσπρη βούλα (1-1 καν. διάρκεια).

Ηταν το απόλυτο deja vu. Πέρσι η Λέστερ πήγε στα προημιτελικά του League Cup (19 Δεκεμβρίου) έχοντας ηττηθεί λίγες μέρες νωρίτερα με 1-0 από την Κρίσταλ Πάλας, για να κρατήσει το 1-1 με την Μάντσεστερ Σίτι και να αποκλειστεί στα πέναλτι. Και φέτος (18 Δεκεμβρίου) επίσης ηττήθηκε 1-0 πριν λίγες μέρες από την Πάλας, το ματς κόντρα στη Σίτι ήρθε 1-1 και οδηγήθηκε ξανά στα πέναλτι, για να προκριθεί και αυτή τη φορά η Σίτι (1-3 από την άσπρη βούλα).

Ο Ντε Μπρόινε που επέστρεψε από τον δεύτερο γερό τραυματισμό του στη σεζόν, έβαλε γκολάρα (14'), με τον Ολμπράιτον να απαντάει με ξερό βολέ (73'). Οι Αλεπούδες που έβγαλαν πάθος, άντεξαν την πίεση μέχρι τέλους και πήγαν την πρόκριση στη ρουλέτα (σ.σ.: δεν υπάρχει παράταση). Εκεί όμως οι γηπεδούχοι ήταν τρομερά άστοχοι, βάζοντας μόνο τη μία από τις τέσσερις εκτελέσεις τους. Ηρωας για τους νικητές ήταν ο 20χρονος Βόσνιος πορτιέρο, Αριγιανέτ Μούριτς, ο οποίος... ψάρεψε τους Μάντισον, Σογιουντού και έστειλε την ομάδα του ακόμα πιο κοντά στην υπεράσπιση του δικού της τίτλου.


Η διαδικασία των πέναλτι...
Μαγκουάιρ 1-0 η Λέστερ
Γκουντογκάν 1-1 η Σίτι
Φουχς 1-1 άουτ
Στέρλινγκ 1-1 άουτ
Μάντισον 1-1 απόκρουση
Γκ. Ζέσους 1-2 η Σίτι
Σογιουντσού 1-2 απόκρουση
Ζιντσένκο 1-3 η Σίτι


Στα ημιτελικά πέρασε και η Μπέρτον Αλμπιον της League One, που πέρασε με 0-1 από τη Μίντλεσμπρο και θα αποτελέσει την μεγάλη έκπληξη στην τετράδα. Την Τετάρτη τα ζευγάρια Αρσεναλ-Τότεναμ και Τσέλσι-Μπόρνμουθ θα διεκδικήσουν τα άλλα δύο εισιτήρια.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα