Τετραετής αποκλεισμός στον Κύπριο που πέταξε μπανάνα στον Ομπαμεγιάνγκ (pic)

Gazzetta team
Τετραετής αποκλεισμός στον Κύπριο που πέταξε μπανάνα στον Ομπαμεγιάνγκ (pic)

bet365

Ενοχος ρατσιστικής επίθεσης κρίθηκε ο οπαδός της Τότεναμ που είχε ρίξει μπανανόφλουδα στα πόδια του επιθετικού της Αρσεναλ, με τον τελευταίο να εκφράζει την ικανοποίησή του.

Στο πρόσφατο ντέρμπι της Αρσεναλ με την Τότεναμ, οπαδός της δεύτερης πέταξε μπανανόφλουδα στα πόδια του Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, τη στιγμή που εκείνος πανηγύριζε. Οι Αρχές βρήκαν τον ένοχο και αυτός ήταν ένας Ελληνο-Κύπριος από το Νόριτς, ο Αβέρωφ Παντελή. Με συνοπτικές διαδικασίες η υπόθεση έφτασε στο ποινικό δικαστήριο, το οποίο την Τρίτη τον έκρινε ένοχο για ρατσιστική επίθεση.

Ο Παντελή προσπάθησε να εξηγήσει ότι απλά ήταν η κακή στιγμή και ότι ήθελε να ξεφορτωθεί την μπανανόφλουδα, μα όπως ήταν λογικό δεν έπεισε κανέναν. Η συνέπεια ήταν να τιμωρηθεί παραδειγματικά με απαγόρευση εισόδου σε κάθε ποδοσφαιρικό γήπεδο για την επόμενη τριετία και χρηματικό πρόστιμο 500 λιρών.

Η απόφαση ικανοποίησε τον Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram: «4 χρόνια και αρχίζουμε ξανά»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα